PEEDIA: Ty jo, to mě docela překvapuje - ale zase když to vezmu složku po složce, tak ty rizikové, co jsou na těch stránkách uvedené, jsou přírodního původu a co do rizikovosti se to týká jen alergií na ty složky, což platí napříč přírodní kosmetikou, protože jsou to složky obsažené v těch esenciálních olejích, které můžou alergii vyvolat, ale nejsou syntetické (o což jde, na ty může být alergie zrovna tak), navíc ta "fragrance" by měla být taktéž přírodního původu (to je to na co se tu už dlouho ptám, že certifikované značky někdy uvádí fragrance bez noticky, že jde o původ v esenciálních olejích, a nevím, jak to tedy chápat, jestli je to jen nedůslednost, nebo by i přes tu certifikaci byly syntetické, což je v rozporů s tím certifikátem), takže myslím, že v pohodě... neumím si představit pudr, kde by tohle nebylo, možná že značka Lily Lolo? - koukni na to, nad tím jsem taky uvažovala a mám dojem, že je to snad britská značka.
A s tím Dr. Organic - chápu, některé značky nemají ten cetrifikát jen proto, že nesplní ta procenta organických složek, což je v pořádku, v tom případě studovat, jestli se tam nevloudilo něco inkriminujícího.