úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
přírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
NATURE COSMETICS
WWW quick links:
Alva
Alverde
ATOK
de TRAAY
Dr.Hauschka
Eoné
ESI
Eubiona
Farfalla
Florame
KissMyFace
Lavera
Laveré
Logona
Mádara
Nobilis Tilia
Primavera
Salus
Sanoflore
Sanoll
Sante
Savon du Midi
Tautropfen
Trinity
Urtekram
Weleda
Important info:
Certifikovaná přírodní kosmetika
Výrobky (ne)testované na zvířatech
Kosmetika obsahujici alergen MDGN
Živočišné produkty a přísady užívané v kosmetice. Alternativy.
Testování na zvířatech. Vivisekce.
Databáze přírodní kosmetiky (id CNV)
Výpis ne/závadných kosmetických výrobků
SAVE ANIMALS. SAVE NATURE. SAVE YOURSELF
rozbalit záhlaví
ANAK
---
---
12:48:41 22.1.2015
TERRYNKA
: já si od nich tento týden objednala na základě tvých pochvalných recenzí na jejich produkty oční krém, tak jsem na něj zvědavá:)
MARGARITKA
---
---
12:19:49 22.1.2015
1 odpověď
TERRYNKA
: prosím nevíš, zda se dá něco z jejich pleťových produktů použít na mastnou pleť? Nic jsem nenašla...
TERRYNKA
---
---
8:57:37 22.1.2015
2 odpovědi
PSICHE23
:
KRTINKA
:
od dubna bude mít BioAroma v sortimentu novinky, těšte se! :-)
SARAJ
---
---
16:30:43 18.1.2015
GRETKA
: zkusim, diky
GRETKA
---
---
16:17:23 18.1.2015
1 odpověď
SARAJ
: sezamovy olej, nanaset na mokrou ci aspon vlhkou kuzi
SARAJ
---
---
11:31:18 18.1.2015
1 odpověď
damy, poradite neco na suchou kuzi? pouzivam celorocne oleje, ted jsem i prikoupila kokosak a porad to neni ono. Predevsim nohy a ruce.
IM_MORTAL
---
---
16:29:11 17.1.2015
TERRYNKA
: juknu po něm, díky:)
TERRYNKA
---
---
23:28:40 16.1.2015
1 odpověď
IM_MORTAL
: zeleny jil, rekla bych. (Ma to krasne nafocene! :-) )
IM_MORTAL
---
---
21:35:13 16.1.2015
1 odpověď
vedle sem neuspěla, zkusím tady - nevíte, jaká "hlína" je na tohle nejlepší?
http://www.sprinkleofcinnamon.com/clay-face-mask/
KRTINKA
---
---
14:23:46 16.1.2015
1 odpověď
TERRYNKA
: ano, souhlas, taky si moc pochvaluju. Mam krem na smisenou plet, krem na ruce a krem na suchou plet, dokoupila jsem i esencialni olejicky.
Pleť vypadá fakt zdravě! :)
BELLIS
---
---
11:10:22 16.1.2015
V Kotve se z transparentnich pudru daji vyzkouset Lily Lolo a Lavera:) Od Lavery je tam ted nove k dispozici cely velky stojan s dekorativkou. Je to nova rada, maj super penovy make-upy, tvarenky, spoustu paletek stinu a rtenek a dalsi kupu novinek.
TERRYNKA
---
---
9:35:08 16.1.2015
1 odpověď
PSICHE23
: Taky jí miluju. Momentálně mi v koupelně bydlí ještě tonikum a krém s tea tree a bergamotem a naprostá pecka :-) Chystám další nákup, protože BioAroma je můj objev loňského roku :-) Provozovatelka e-shopu je momentálně na Krétě, tak uvidíme, zda přiveze nějaké novinky :-)
PSICHE23
---
---
8:19:06 16.1.2015
2 odpovědi
+4
Musím poděkovat terynce za objevení kosmetiky bioaroma,pořídila jsem krém na akné a je super. Používám ho měsíc a momentálně asi 10 dní bez akné,pleť je taková hezčí.
Určitě zkusím i další výrobky
v kombinaci s makeupem lily lolo nemám vůbec mastnou pleť po celý den,to jsem nezažila snad s žádným tekutym makeupem
IKA
---
---
23:54:26 15.1.2015
TERRYNKA
: Vyskytujem, asi sa tam v blízkej budúcnosti zastavím.
TERRYNKA
---
---
23:52:21 15.1.2015
1 odpověď
IKA
: plus biooo.cz ma dekorativni kosmetiky kupu a kamenny kram maji v Kotve - pokud se vyskytujes v Praze
IKA
---
---
22:00:36 15.1.2015
1 odpověď
TERRYNKA
: Vyskúšam, ďakujem.:)
TERRYNKA
---
---
21:47:20 15.1.2015
1 odpověď
IKA
: Lavera?
IKA
---
---
21:38:51 15.1.2015
1 odpověď
Používala som alverde transparentný púder, ale už ho nikde nemajú. Prosím poradíte mi nejakú alternatívu?
Ideálne, aby to mali niekde v kamennom obchode, aby som si to mohla vyskúšať. Ďakujem.:)
AVARION
---
---
19:05:29 13.1.2015
+3
Snad to nebude spam, pokud ano, tak smažte. Chtěla jsem Vám jen nabídnout svou přírodní domácí kosmetiku, kdybyste měl někdo náladu se opatlat či zkrášlit, nebo jen pro inspiraci. :) Mějte se fajn :)
Moniquue | Fler.cz
http://www.fler.cz/moniquue
COURT
---
---
18:42:11 12.1.2015
+1
MARGARITKA
: ja se kazdy den sprchuju a musim rict, ze deodorant zas neni tak nebetycne nezbytna vec jak jsem si v urcitou dobu myslela (pro mne, potim se myslim tak primerene, nuz, spis min...dokonce se mi zda, ze se s vonavkou a spprchacem musi uz ty vune desne triskat. )Nejsem ale spindira, jen za tech 8 hodin v praci se stihnu zapotit tak nejak primerene. sypu si do podpazi detsky zasyp a fajn.
FLEUR
---
---
23:57:58 9.1.2015
IRISEK
: Privezla jsem si z vyletu za velkou louzi cokoladovou rasenku a vzorek nimboveho samponu. Rasenka skutecne voni po cokolade (!) a mne vyhovuje, ale mam dlouhe rasy a staci mi je trochu zvyraznit, nepotrebuju zadny objem ani prodlouzeni.
Prodlužující řasenka Dark Chocolate
http://www.100percentpure.cz/dekorativni-kosmetika/prodluzujici-rasenka-dark-chocolate/
Sampon mi prisel docela dobry, hlava me po nem nesvedila (to je u me priorita, mam hodne citlivou kuzi), vlasy byly pekne.
Kondicionér Lopuch a neem zklidňuje podrážděnou pokožku mini
http://www.100percentpure.cz/...metika/kondicioner-lopuch-a-neem-zklidnuje-podrazdenou-pokozku-mini/
Kdyz jsem neco o tehle kosmetice hledala, tak jsem narazila na tenhle clanek na blogu. (Jsou tam jeste dalsi prispevky tykajici se teto znacky.)
Le jardin d´Yvonne: Nová dekorativka 100% Pure - HAUL!
http://lejardindyvonne.blogspot.cz/2014/02/nova-dekorativka-100-pure-haul.html
Kdyz jsem byla v jejich kamennem obchode, nemohla jsem se odtrhnout od pudrovych a tycinkovych tvarenek. :) Mam jeste par veci na seznamu k vyzkouseni.
FLEUR
---
---
23:30:47 9.1.2015
BRUSINKA
: Na tenhle krem (a jeste na jeden od Argitalu) tady nekdy loni pela chvalu Magi (staci vyfiltrovat prispevky od ni, nebude to daleko). :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam