• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    COURT: taky jsem to řešila. oni ti dají na hlavu tu zahřívací helmu, takže dobu působení stáhnou třeba na hodinu. plus ti to teda nanese někdo, kdo to umí. další výhody v tom moc nevidím. máš omezený výběr značky atp.
    COURT
    COURT --- ---
    Ma smysl chodit se do kadernictvi barvit hennou? Ja to mam na hlave vzdy tak 4 hodiny a neumim si predstavi vyhody v kadernictvi...no asi by to lepe nanesla...jsem trochu nnesika a korinky mi nekdy nechytnou... No ale i tak...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MART1NKA: Objednavala jsem se v pondeli a vzala me dneska, prvotni impuls shodnej s tvym :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BRUSINKA: Objednávala si sa? Prestala som brať antikoncepciu a mám na tvári mordor, potrebovala by som kosmetičku a poradiť ako sa starať a Nobilis môžem.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Cas od casu se tu objevuji dotazy na kosmeticky, co pracuji s pk, tak tady moje zkusenost: Byla jsem u pani kosmeticky Nohacove ve studiu Beautiful Me ve Svetozoru, pracuje s Nobilis Tilia a je moc prijemna. Platila jsem 750 za 90 minutovou peci - vycisteni pleti, masaz, ruzne masky, peeling, konzultace - asi vsechno, co se da udelat :)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    ISCH: to mě nenapadlo pravda, ale i tak to budu mít roztekly
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Ode dneška v DM -25% na Weledu, předpokládám a pár bodů.
    Sleva 25 % na značku Weleda!
    http://www.dm-drogeriemarkt.cz/...ve_beauty_aktualni_vyhody_aktualne_na_terminalu/354986/weleda.html
    OXIS
    OXIS --- ---
    LADY_MYSKA: tak jsem to zkusila tři noci a mám pak vlasy zplihlejší než v copu. Tudy pro mě cesta nevede, hm. Vlasy nad zadek bych si taky přála! Měla jsem takhle dlouhý dredy, ty jsem ostříhala a dva a půl roku pěstuju vlasy, zatím je mám na lopatky, docela rostou, snad se nezaseknou :).
    ISCH
    ISCH --- ---
    PSICHE23: A nebylo by lepší si vzít malej kelímek a trochu si tam odkydnout?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    Potřebuju na dovcu nějaký krém,mastne pleť,nechci si brát bioaromu,budem ve stanu,tak kvůli skladování,něco např z dm,alverde apod?co mužů koupit hned v obchodě
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Půl roku bez šamponu: kadeřnice vyzkoušela populární metodu „no poo“ - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/pul-roku-bez-samponu-hairparada-dnj-/krasa.aspx?c=A150727_155925_krasa_brv
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TIBBYHC: pak mně napadá ještě kosmetika s mořskou solí/minerály Dead Sea Spa Magic a i Nobilis Tilia má něco se solí, ale nevím, zda i na tělo...
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TIBBYHC: a co koupel s mořskou solí? Kdysi mívali v DMce velké balení čisté mořské soli do koupele za příznivou cenu, byla to přímo nějaká jejich značka... (Das Gesunde Plus)
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Ahoj :) Nevíte o nějakym patlání s mořskou solí nebo prostě nějakej výtažek z mořskejch řas nebo něco podobnýho, co si můžu dát na záda? Jak nosim tričko, tak se mi na zátylku, ramenech a v horní části zad udělá taková vyrážka.. Z tepla asi nebo co, hrozně na to trpim a zjistila jsem, že to zmizne ve chvíli, kdy se jednou dvakrát vykoupu v moři. Nee že bych to nechtěla takhle praktikovat pořád, bohužel moje finanční situace mi nedovoluje se takhle rekreovat celej rok :)) Tak shánim nějakou alternativu, protože to vždycky fakt zázračně zmizí. Děkujuu
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    OXIS: já v copu..
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    OXIS: vlasy pres noc nijak neskladuji. Mam je neustale rozpustene. Jen sem tam pres den udelam culik u krku.

    Vlasy mam dlouhe nad zadek
    OXIS
    OXIS --- ---
    Já jedu v nopoo tři měsíce, z toho v jílu asi měsíc. Mouka dobrá, ale neviděla jsem žádný rozdíl oproti šamponu, takže mě nejvíc bavilo, že je to levný, ale zase mi ta kašička zasychala ve sprcháči, když jsem ho po mytí pořádně neopláchla. Jo a celozrnná mouka na to fakt není dobrá, zaboha jsem nemohla vymýt a vyčesat zbytky "zrníček".
    Pak jsem objevila ten jíl a ten je lepší, jemnější, dobrý i na pleť, jak píše Back on trees, a vlasy jsou v pohodě delší dobu. Ale na týden jsem se ještě nedostala. Taky mám pocit, že nejvíc se mi vlasy mastí v noci, jak na nich ležím a potím se, takže ráno často hrůza, ale do odpoledne se už odmastěj :).
    Co mě štve hodně je, že se mi nedaří si vlasy umýt dobře jenom v předklonu, když to tak udělám, nevymeju jíl (a i mouku) pořádně a vlasy jsou tužší a rychlejc se umastí. Takže musím do sprchy celá a vlasy hodně hodně dobře oplachovat, což je časově náročnější. Mám je dlouhý k prsům.

    Jak si vlasy skladujete přes noc? Já je mám většinou v copu, ale vadí mi, že pak už musím cop nebo drdol nosit pořád, protože se mi vlasy nehezky zvlní a na rozpuštěný to už není. Pomohlo by učesání mokrým kartáčem?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    COURT: díky za info. Dnes jsem zakoupila růžový a zatím spokojenost, rychle schne příjemně voní, takže super :)
    COURT
    COURT --- ---
    Ahoj, roll on mam...nevim co znamenaji ne mloc dobre reference.... Me nedrazdi, hezky voni,ale samozrejme je to jen deodorant,takze od nej neocekavam vic, nez mirnou parfemaci, no...
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahoj, dnes jsem si všimla nových deo roll-onů od Alverde, mají i nějaký krém... nemáte někdo odzkoušené? Co si pamatuji, tak dřív ty roll ony neměly moc dobré reference...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam