Já jedu v nopoo tři měsíce, z toho v jílu asi měsíc. Mouka dobrá, ale neviděla jsem žádný rozdíl oproti šamponu, takže mě nejvíc bavilo, že je to levný, ale zase mi ta kašička zasychala ve sprcháči, když jsem ho po mytí pořádně neopláchla. Jo a celozrnná mouka na to fakt není dobrá, zaboha jsem nemohla vymýt a vyčesat zbytky "zrníček".
Pak jsem objevila ten jíl a ten je lepší, jemnější, dobrý i na pleť, jak píše Back on trees, a vlasy jsou v pohodě delší dobu. Ale na týden jsem se ještě nedostala. Taky mám pocit, že nejvíc se mi vlasy mastí v noci, jak na nich ležím a potím se, takže ráno často hrůza, ale do odpoledne se už odmastěj :).
Co mě štve hodně je, že se mi nedaří si vlasy umýt dobře jenom v předklonu, když to tak udělám, nevymeju jíl (a i mouku) pořádně a vlasy jsou tužší a rychlejc se umastí. Takže musím do sprchy celá a vlasy hodně hodně dobře oplachovat, což je časově náročnější. Mám je dlouhý k prsům.
Jak si vlasy skladujete přes noc? Já je mám většinou v copu, ale vadí mi, že pak už musím cop nebo drdol nosit pořád, protože se mi vlasy nehezky zvlní a na rozpuštěný to už není. Pomohlo by učesání mokrým kartáčem?