BOSSORKA: problem je s tim "vydrzi" ;) mne cely den nevydrzi z prirodnich zadny. Ale co pomaha je trik od maskeru, kdy naneses hydratacni krem (mam dehydratovanou plet, takze u mne jasne hydratacni krem, ale proste denni krem), pak lehce prepudruju, ted v zime se mi nekdy objevuji cervene fleky tak ty pudruji zelenym pudrem ;) pak natru BB/MU, a pak bud jeste trochu pudruju a nebo taky ne, zalezi na BB/MU. Takhle to vydrzi do odpoledne, jinak mi BB/MU utecou za par hodin, kdy v poledne uz na obliceji jakoze nic nemam. Pisu o Hauschka/Alverde/Logona. Trosku delsi vydrz sam o sobe ma Organic wear CC kopen pri ceste do USA -
http://www.physiciansformula.com/en-us/productdetail/face/bb-cc/06226.html a ted koukam, ze se da koupit i v Parisu :)
Na zimu pouzivam zasadne tekute BB/MU, pres leto - spis, kdyz je vedro, tak mi to ztece dost rychle vsechno, tak mam mineralni od Alima Pure, ale ze by to drzelo fest se taky rict neda ;)
Hodne hodne let nazpet jsem mela bezbarvy podkladovy krem od Elysambre, ale firma zkrachovala :( a ten byl taky fukcni.