• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EETEE: Asi spis smisenou, cerny tecky vsude, obcas pupinek.
    EETEE
    EETEE --- ---
    MOODYCAT: Jakou máš pleť? Ono na tom asi taky dost záleží...
    EETEE
    EETEE --- ---
    MOODYCAT: Taky tak - antibakteriální mýdlo, ocet, líh, možná i jedlá soda, Tea tree oil...
    Když moje pokusy kartáček nepřežije tak ho prostě vyměním...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LADY_MYSKA: Ja jsem menila spis tak az kolem peti mesicu a nevadilo ti nicemu, kazdej den jsem hlavici myla antibakterialnim mydlem.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EETEE: Jj, Lirene se toci kolem doka, Clarisonic jen pulsuje, mne vyhovuje jednou za dva tri dny plet vycistit poradne hrubsim kartackem nez kazdy den jemnejsim (Clarisonic). Fakt jsem s asi rokem s Clarisonicem nevidela rozdil na pleti.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Dekuji, snad se jeste nekdo ozve, jak je spokojen.
    Zatim stale vaham a pripadne vybiram, jaky model vybrat. Tak jako tak, nechystam se hned objednavat.
    EETEE
    EETEE --- ---
    MOODYCAT: Ještě by mně zajímalo... Když srovnáš s Lirene, je u něj kartáček hrubší než u Cla.? A jaký je u Lirene pohyb kartáčku jen vrtí vlevo vpravo?

    Napadlo mně, že ten masážní nástavec nebo i ten kartáček kdyby byl hrubší, že/jestli by se to dalo použít třeba i na celulitidu, teoreticky... :-)
    EETEE
    EETEE --- ---
    LADY_MYSKA: Podle instrukcí po čtvrt roce, ale roztřepená není, chlup nepouští a já to pečlivě pokaždé umývám a jednou za čas desinfikuju, takže ji budu měnit až se mi přestane "líbit".
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    LADY_MYSKA: tušim že alespoň jednou za 3 měsíce
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jak casto je potreba menit hlavice?
    EETEE
    EETEE --- ---
    ANDR3_I: Hlavici používám "citlivou". Byl to dárek od přítele, takže kde to koupil jsem se neptala...ale asi Sephora. Vždycky si říkám, že se tam zastavím a zeptám se, ale zatím se mi to nepodařilo.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ANDR3_I: Na to taky obcas trpim kolem oci a rtu. Odpoved podle me zni kortizol, ale po pravu za ni tady dostanu minusy. Kazdopadne ja jsem na nic ucinneho prirodniho nenarazila, takze jsem tydny trpeni a marnych pokusu vymenila za jedno-dve namazani kdyz to zacne a zas mam par mesicu pokoj.
    EETEE
    EETEE --- ---
    MOODYCAT: No, jak říkám, "sto lidí, sto chutí". ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EETEE: Nebavily me ucinky, nevidela jsem zadny.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    EETEE: mám ten samý, asi ho opráším a nabiju ;) akorát ho mám teda z US, ale hádám že náhradní hlavice seženu i u nás. Jaké používaš?

    Jinak když už sem stejně píšu... Poslední měsíc mám takovou podivnou alergii, svědí a pálí mě pořád oči, ráno, přes den, večer - mažu olejem, vazelínou, atd., nic nepomáhá. U vnějších koutků se mi udělaly šílené vrásky za ten měsíc, je to i trochu fialovo-zarudlé a nateklé. Vypadá to prý trochu jako ekzém. Nějaké nápady co s tím a co na to?
    EETEE
    EETEE --- ---
    ANDR3_I: Problém s většími póry mám místy taky, sice psali že by to mělo používání kartáčku mírnit, ale nezaznamenala jsem zatím rozdíl... Používám ho skoro denně, bezmála půl roku. Nevím jaký je mezi těmi typy rozdíl, ale mám Mia 2.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    EETEE: nezvetsily se ti po tom pory? Ja mam Clarisonic uz par let ale bojim se ho pouzivat z tohohle duvodu, uz ted mam kratery :(
    EETEE
    EETEE --- ---
    MOODYCAT: Možná blbej dotaz, ale nebavila Tě na Clarisonicu ta cena + cena náhradních hlavic (je hodně drahej, to uznávám), nebo ještě něco jiného?

    Četla jsem, že se Lirene kartáček používá taky minutu, a taky denně...a podle dalších informací na webu mi přijde víc hrubý, jako "peelingový". Tak mám pocit, že se ty dva asi nedají srovnávat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LADY_MYSKA: Clarisonic me za srdce nevzal. Ted mam od Lirene a jsem s nim spokojena vic. Vsechno je to ale o pravidelnosti, me Clarisonic po pul roce prestalo bavit pouzivat kazdej den.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Nad kartackem na cisteni pleti hodne premyslim, jestli poridit ci nikoliv. Mate jeste nekdo dobre zkusenosti?
    EETEE
    EETEE --- ---
    Od vánoc používám ráno a večer el. kartáček na pleť Clarisonic s přírodními čistícími gely (lavera, argital) a nemůžu si ho vynachválit. Krom vyloženě stresových období, nebo když vynechán na pár dní, se mi mastná a problematická pleť pomalu pěkně čistí.
    Vyzkoušela jsem spoustu pleťových vod, a byla spokojená, ale po šimrání touhle "bruskou" mám pleť jemnou jako miminko a taky se nemastí tak rychle jako jen odlíčená a omytá.

    Nicméně s čištěním pleti je to jako s oděvy, každému vše nepadne... Četla jsem někde i vyloženě negativní recenze, ale holka používala chemku a taky akorát skončila s h.a., já třeba h.a. nikdy nebrala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam