GRETKA: díky za tipy.
hele já nemám moc čas hledat, respektivě na začátku jsem prolezla drugstory, walmart, zjistila jsem že třeba v jednom walmartu měli fakt výběr ale v jiných jenom burtbees.a bohužel jsem tam nenakoupila a momentálně se tam nedostanu neb jsem bez auta=( na tu albu botanicu jsem koukala, ale zrovna to bylo neco co melo nejakou slozku co fakt nee, takze sem si rekla ze takova bude znacka cela.omrknu a zkusim.
bohužel taky už došel šampon, musim koupit i pro přítele (neb má lupy, teda zmizely díky alverde, a rozhodně nechci aby se mu z chemkou zase vrátily)
hledala jsem pak na netu, ale všechno se to pohybuje v cenových relacích co sou pro mě poněkud přehnané=/ jakože 30 a víc doláčů za krém prostě dávat nebudu.
zatím jsem nenašla žádný kamenný krám s více značkama=(
jediné pozitivum burtbees - mají hlavně právě ty mazadla na pusu, a hrozně jsem ocenila že mají tónované tlamomazy=) a jako fakt výběr, to v sem v čr ani německu fakt neviděla, takže krásně červenej sem hned musela koupit=) ale to je fakt jediná věc co je lepší, jinak mě moc nepřesvědčily (mám ještě čistící ubrousky a čistící emulzi a nic moc, ubrousky trochu dráždivé=( na cestování ale nemám jinou volbu)
RACHEL: díky, bytostně nesnášim youtubery, radši bych blog, ale kouknu se no=D