• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    ZUZKAOU: Par let (cca 5) uz nebarvim, myslim, ze dredy tem mym jemnym vlasum daly zabrat dost. Ostrihat to stejne budu muset, rozcesavat se mi nechce, dost to boli a stejne si vytrhas polovinu vlasu. Uvazuju, ze to vezmu na Kojaka, ale k tomu se nejak nemuzu odhodlat. :D masky zkusim, sezamovej olej koupim. Diky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IRINASH: to není poničený barvením? Tak to nemusíš stříhat a nebo vyplňovat- to by mohly stačit olejový masky. Zkus na vlhký vlasy nanést sezamový olej -tak aby to bylo skutečně mastné, zamotat to do folie, na to čepici a nechat to na hlavě pár hodiny a pak to smýt. Pak to něčím důkladně omyj, použij nějaký hydratační kondicionér a na závěr oplachuj studenou vodou a spláchni octovou a nebo citornovou vodou.

    IRINASH
    IRINASH --- ---
    ZUZKAOU: Nuzky budou, vezmu to pekne od podlahy nakratko. Po 8 letech jsem se rozhodla sundat dready, 1/3 hlavy mam rozcesanou uz 3 roky a vlasy jsou porad suchy (i po ostrihani), proto premejslim, jak je poradne vyzivit. Mas zkusenosti s temi znackami, ktery jsem vyjmenovala? Chci vybrat to nejlepsi. Henu zkusim, diky za tip.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IRINASH: nůžky. jinak pokud to nechceš barvit, tak henna a olejové zábaly. To poškození je potřeba něčím vyplnit - nabízí se buď hena, kreatin a nebo silikony.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Poradite nejakou hodne intenzivni kuru na poskozene a suche vlasy? Nemuzu se rozhodnout, trochu jsem to tu procetla a rozhoduju se mezi znackami Urtekram, Sante a Lavera. Na Biooo.cz mi pres filtr vyjelo nejvic pripravku s keratinem od Lavery, ale trochu me udivuje ta cena, na sampony s keratinem mi pripada dost nizka. Nerikam, ze potrebuju neco predrazenyho, jde o to, aby pripravky fungovaly.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KAMIONG: v Praze v kosmetickem obchode Country lifu v Liliove byl vzdycky k vyzkouseni; naposled jsem tam byla myslim na Velikonoce.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    No možná by mi stačil jen bb krem,
    WITCHIE: ten Hauschka se dá někde zkusit?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    jojo, po pár měsících zkoušení chemkošamponů jsem se pokorně vrátila k přírodě a urtekram rasul je skvělý :)
    NILA
    NILA --- ---
    VERONIKAEMA: mám Urtekram Rasoul a je super (tiež jemné, odrastajúce, dole blond)

    KAMIONG: z toho čo píšeš, by som začala divoko hydratovať pod ten make up :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KAMIONG: mne dlouhodobe vyhovuje Dr Hauschka. Stredni kryti, vypada prirozene, pro plet je prijemny. Nevim tedy jak s temi supinami, jake ma mit MU vlastnosti aby byl na ne vhodny
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Doporučíte přírodní make up? Právě jsem vyhodila svůj Astor Lift me Up a už chci něco přírodního. Klasika - dělají se mi šupiny, mám rozšířené póry a po pár hodninách s MU mám staženou pleť a toužím se odlíčit. Takže hledám něco dokonalého :D. Nejlépe nějakou značku dostupnou v ČR.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    VERONIKAEMA: Havlikuv sampon 13 rostlin.
    Mam take jemne vlasy a melir
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VERONIKAEMA: Jason

    Asi si budes muset sama vyzkouset, co ti sedne. Ja pouzivam Jason ( jojoba pro dlouhe vlasy), Urtekram ( rasul) a Logonu ( citronova medunka a nebo koprivu) :-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    VERONIKAEMA: Logona
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERONIKAEMA: Urtekram.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Jeste k deodorantum, objednala jsem si celou sadu tech malejch baleni od biorythme, ale nepotrebuju vsechny. Takze pokud by nekdo chtel vyzkouset, 1-2 muzu obetovat (idealne neparfemovany, paculi nebo ruzi). Predani mozne ode dneska do soboty do poledne na Zizkove nebo v centru.
    MASOO
    MASOO --- ---
    SMARTCHIN: dekuji vsem
    zatim sem to - nez pomine vanocni apokalypsa v obchodech - vyresila kombinaci krystalu a toho, co sam o sobe moc nefunguje, ale voni;)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    Nemate prosim nekdo tip, kde v kamennym obchode v Praze sezenu sampony naturinka? Idealne praha 13, centrum... diky
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MASOO: Mám cukrovou pivoňku. Je celkem dost tuhý.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    RACHEL: mám Jason aloe vera, docela účinkoval, ale vadila mi vůně, biorythme funguje o stopro lépe. Jason teď domazává muž a nefunguje na něm vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam