další report... co jsem vyzkoušela za deodoranty
R+E přírodní deo, velkej zázrak podle všech, máme ho v práci taky, očichala sem si testery, ale nezkoušela ho, protože bych ho stejně patlala přes jinej. Takže sem ho pak po několika neúspěšných pokusech konečně zakoupila a tedy zázrak se nekonal. Možná sem náročná, ale nefungovalo to podle mých představ. Vadil mi "mokrý" pocit, aplikace taky není z nejpohodlnějších, nevydržel funkční ani půl dne (pracuju v obchodě, takže někdy jen postávám, ale někdy dost pobíhám a je tu vcelku teplo, ale zas nijak náročný podmínky tu nejsou.... slyšela sem kolegyni, že prej "jedna slečna s ním běžela maraton" no...ehm:D)
Taky mám problém s různými neobvyklými vůněmi, dávám přednost jednoduchým a "čistým", takže mě trochu rušila (vybrala sem vanilku a orchidej, je možný, že jiná by byla příjemnější) a tlouklo se mi to s parfémem. Ale to může být opravdu jen můj problém, dost často mi vůně voní a pak konkrétně na mě vadí.
Biorythme - dostala sem od ID Brusinka malé balení citrónové meduňky, nejdřív sem byla nadšená, posléze nadšení opadlo a začla sem ho kombinovat s krystalem, protože ne dycky mi stačil. Ale jinak zatím nejlepší. Ovšem vlhký pocit díky kokosovýmu oleji vytváří taky. A teď mě nějak omrzela ta vůně, ale mám i bezparfémovaný a můžu se k němu vrátit.
ten sem koupila jako první, mají ho i v DM (překvapivě dražší než třeba v Bioday v DBK na Budějovický), za mě totální propadák.
Nevydrží, nevoní, ani s krystalem mi nestačí.
Alverde limetka a šalvěj tuhý -
rozmýšlela sem se dlouho, tušila sem, že asi nebudu spokojená, ty tekutý od nich mi nikdy nevyhovovaly, navíc ty vůně mi nesedly.
Nakonec to neni tak špatný, ale používám ho jen doma o víkendu.
Tolik můj subjektivní názor.