GUDRUN: pokud nepotřebuješ ultimátně nejčistší přírodu a nepotřebuješ efekt henny (obalení vlasu), budeš s těmi barvami henna plus spokojená. Měla jsem přeliv i barvu, nanáší se to skvostně* snadno, barva vychází hodně blízká odstínu na krabičce, spíš třeba intenzivnější nebo méně intenzivní, ale teplota barvy je zachovaná. Z kůže jde umýt dobře. Barva byla víc chemická, lehce mě svědila hlava, tu jsem zavrhla. Přeliv super a mně při mytí obden 3-4 týdny vydržel krásný, ale mě teda barvy na vlasech docela drží.
*mně u prášků nevadí, že se musí zalít vodou, ale to jak debilně se to patlá na vlasy. A ještě z toho někdy při působení vytéká barvená voda. To krémové barvy prostě nedělají. Na dvoukrokové barvení už bych se vůbec...
Voono má někde na svých stránkách návody na způsobení odstínu teplotou. Jejich henna ale tekla mnohem víc, než henné colour. Voono jsem namíchala hustou že to skoro nešlo rozmístit na vlasy, antož barvit nejdřív kořínky a pak zbytek, až jsem si říkala, že příště víc vody, a za půlhodiny mi tekla barvená voda po krku. A při vymívání tekly do odpodu oddělené odstíny - zrz, modrá atd., docela mě to děsilo :). To henné colour se mnohem víc blížilo efektu krémové barvy.