• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MASOO
    MASOO --- ---
    NIGHTFURY: a někdo DEO?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MASOO: Měla jsem jen jeden šampon, ale neskutečně mě vysušoval a svědila mě po něm hlava.
    Na další produkty mě to nenalákalo.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Desert essence zkušenost?
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Dávaj v biooo vzorky makeupu, když si třeba přinesu kelímek?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    děkuju za reakce. Já jse trochu vyprchala a rozmazávat dál to nebudu na jejich fb nebo jejich nadřízeným. Ale nákupům tam se už vyhýbat teda budu.

    Ale jako mimoňky obě značný. Kupovala jsem mejdlo, barvu na vlasy a 3 sirupy Welleda s tím, že mají akci 3 za cenu 2ks, nákup asi za 930Kč. Mám v hlavě docela kalkulačku, cena se mi nezdála, ale zaplatila jsem, s tím, že jsem věděla, že tu slevu mi tam dali. Jenže mi naúčtovali ten sirup kus za 299kč místo 254Kč, jako to bylo na cenovce pod sirupem, což i se slevou dělalo skoro 100kč rozdíl na výsledným účtu a toho jsem si právě všimla. Šla jsem za to pokladní/vedoucí směny, která už stála u regálu a něco řešila s druhou, právě vedoucí prodejny. Říkám, že ta cena u sirupu nesouhlasí, že mi namarkovali výrazně vyšší, než je na regále a ta vedoucí prodejny se na mě unyle podívala a říká: a chcete, abych to řešila? (facepalm mocnej).
    tak vezmu do ruky sirup z regálu k pokladně, aby ho mohly nascanovat a zkontrolovat cenu, obě jdou na pokladnu taky, dávám jím účtenku, ony ji kontrolují a říkají, že sorry, že na regálu je blbá cena a jejich cena je opravdu 299kč. Tak říkám, že teda všechny 3 sirupy vrátím, vyložila jsem nákup na pult.
    Ony čumí na účtenku jak sůůůvy a nakonec z pokladny vytáhnout 897Kč a dávají mi je. Tady jsem zaváhala nad zjevným a jednoduchým řešením problému, protože moje morálka mi nedovolila ty prachy vzít a odejít a mít radost. Ale zasloužily by si to.
    Místo toho jsem se jich zeptala, jestli to myslí vážně. Koukaly. tak jsme jim řekla, že mají akci, 3 za cenu 2ks, takže mi asi vrací špatně. Koukaly jako sůůvy. Pak řekly, že mi teda přece vrací za 3 sirupy. Další facepalm.
    Tak jsem jim ukázala položky na účtence, že jsem platila tolik a tolik, že tam mám barvu za 250kč a mejdlo, aže teda asi ty tři sirupy nestály 897kč. Čuměly dál. Vůbec se nechytaly. Asi představa, že ony mi daly 3 sirupy a vyúčtovaly mi podle pravidel akce 2, a tudíž já jim vracím 3 sirupy, a ony mi mají dát peníze za 2, byla prostě nad jejich představivost.
    Tak jsem jim řekla, že by si měly procvičit matematiku základní školy, sčítání, odčítání a násobení, vrátila zaplacený nákup do tašky, nechala ležet peníze, sůvy čuměly dál, a odešla jsem.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MASOO: A pracujes kde?
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAR_TINA: jo najde..... i když už vůbec nechce dělat v obchodě:D
    A to teda máme podmínky o dost lepší.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ISCH: Ja nastesti nedelala primo v obchode, ale pracovala jsem pro web, takze to bylo o necem jinym, ale stejne jsem do toho videla bliz a veci jako “etictejsi” pristup k zamestnancum se fakt nekonaly.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MOODYCAT: Mě to stačilo dva měsíce.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ISCH: Ja tam pracovala dva a pul roku a pristup zamestnavatelu je teda na facku. Taky mi to vzalo chut tam nakupovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAMARIX: tam bude mechanismus - vždycky se najde nadšenec do oboru ochotný to dělat. Narozdíl od běžného obchodu bez "přidané hodnoty".
    ISCH
    ISCH --- ---
    TAMARIX: Tak třeba se tam od dob, co jsem se kolem toho motala, něco změnilo (optimista ve mě)... Nicméně je to jeden z důvodů, proč se snažím nakupovat jinde, než v Biooo.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ISCH: Tak to mi přijde dost strašidelný, na to jaký se v tom musí točit peníze a že by tenhle obor měl být z principu celý pojatý nějak víc eticky.. Ach jo. :-(
    ISCH
    ISCH --- ---
    MASOO: Přičti si k tomu plat asi 80 na hodinu (a ještě ne oficiálně) a už je to zralý na úvahu, jestli nejít smažit kuře do KFC.
    MASOO
    MASOO --- ---
    ISCH: dost často tam od nas posilam lidi, pro veci, co nemame a tak sem se tam byla podivat minuly týden. Dost hrozny prostredi a musejí to tam mit sileny....milion produktu, lidi, uniformy, eshop, hudba z kotvy....
    ISCH
    ISCH --- ---
    GUDRUN: Copak Ti provedla? A kdo tam byl? Ono se tam lidi dost točí (podmínky - nejen ale hlavně ty finanční - tam jsou dost na houby), včetně těch vedoucí.

    A občas tam bejvaj jako zajímavý... Lidi.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GUDRUN: mam u nich zatim jen dobre zkusenosti, ale bezne kupuji dve nebo max tri veci, nekdy jen jednu, tak to neni az tak narocny na mozek ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jsou v biooo takový ezomimoňky normálně nebo sem mela smůlu na extra dávku? přitom to byla vedoucí prodejny a vedoucí směny! az se uklidnim, tak to sepisu a poslu stížnost. myslím, ze majiteli obchodu by se vyplatilo poslat je na kurz matematiky pro základní školy.
    MASOO
    MASOO --- ---
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    ELIZHANNAH: Zkus Naturinku, ma i mensi baleni na vyzkouseni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam