• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KACHITA: co člověk neudělá pro dítě :D
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KAMIONG: tak to je super :) My takhle doma lezli po čtyřech, když syn nechtěl lézt a dlouho se asymetricky plazil.Taky to mělo úspěch (asi) :)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KACHITA: kamarádka a její muž takhle týden chodili doma v helmě, aby jejich dítě neodmítalo helmu na kolo a měli úspěch :D. Tak doufám, že vám bude krém vyhovovat.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KAMIONG: no vidíš to, to mě nenapadlo :) V zimě jsem čepici nosila a to problém neměl (ale ještě neseděl, ležel a v kočáku spal). Teď nic nenosím, teda včera ze srandy jeho klobouček na mé hlavě... ale to se nepočítá :)
    Nicméně jsem objednala krém, co doporučuje ta tvá kamarádka, tak uvidíme ;) díky za tip
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KACHITA: taková nevyžádaná otázka - a ty čepici nosíš? Já jsem loni celé léto prochodila v kšiltovce (ač v ní asi nevypadám nijak valně) a muž nosí kšiltovku neustále, syn možná díky tomu čepici akceptuje. Co si tak uvědomuju, tak všichni rodiče, jejichž děti odmítají čepice, chodí bez. Možná na tom něco bude - dítě potřebuje příklad :)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    VERONIKAEMA: kamarádka teď bude pořizovat tohle, sleduje nějakou nontoxic fb skupinu a tam to doporučují : https://www.drmax.cz/...ani-spf30-89ml?gclid=EAIaIQobChMInZ2m5YjM2gIVgtGyCh1HGgDjEAYYASABEgIXePD_BwE

    já mám tu biodermu, neprojela jsem úplně celé složení, přírodní to není, ale můj na slunce alergický obličej to funguje dobře (a to jsem ji koupila loni) a zas úplně chemický koktejl, jako jiné běžné opalováky, to taky není
    https://www.drmax.cz/bioderma-photoderm-mineral-spf-50-sprej-100g
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahojte, máte prosím zkušenosti s dětským opalovacím krémem od Weledy? syn má 10m.. ostrému slunku se vyhýbáme, ale nesnese klobouček ani čepičku, tak po něčem pokukuji..
    MASOO
    MASOO --- ---
    Mno takže po delší době používání a se začátkem tepla sem schovala Biorythme deodorant na zimu.... krém s levandulí a arganovým olejem už používám jen na ruce a balzám na rty na nehty, protože je to všecko na mě moc mastný a příliš navoněný.

    A zkusila sem nakonec Desert essence deodorant - citron & tea tree. Je mi úplně k ničemu, stačila sem dojít akorát do práce....

    No už sem v těch pokusech od podzima tak za litr:(
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAMIONG: ha, tak jsem se na biooo dočetla, že nano musí být uvedeno ve složení, takže v tomhle nejsou...
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Prosím jak poznám, že opalovák obsahuje nanočástice? Mám Biodermu photoderm sprej a na stránkách o tom nic nepíšou http://www.bioderma-shop.cz/zbozi/bioderma-photoderm-mineral-spf-50-53743
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Holky, vite jaky je slevovy kod na Weledu ted na shopping fever? Ja ty kupony mela, ale nekam jsem je zalozila :(.
    ISCH
    ISCH --- ---
    TAMARIX: Ale dobry to je. Jen mne to ucpava pory a Sisley mi funguje lip no.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ISCH: Čoveče, mi neříkej, že to za ty prachy nefunguje! ;-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Rada bych nasla novou rodinu tomuto:

    Pleťový hydratační krém - Super Fruit Hydrator - Eco Pure - Eco by Sonya
    https://ecopure.cz/prirodni-pece-o-telo/37-pletovy-hydratacni-krem-super-fruit-hydrator.html

    Bohuzel si nerozumime.

    Pouzito cca desetkrat, stav vyfotim, ubylo odhadem tak 5ml, jestli :)

    PC 990,- dam ho za 600,- predani v Praze pripadne posta.
    MASOO
    MASOO --- ---
    NIGHTFURY: a někdo DEO?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MASOO: Měla jsem jen jeden šampon, ale neskutečně mě vysušoval a svědila mě po něm hlava.
    Na další produkty mě to nenalákalo.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Desert essence zkušenost?
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Dávaj v biooo vzorky makeupu, když si třeba přinesu kelímek?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    děkuju za reakce. Já jse trochu vyprchala a rozmazávat dál to nebudu na jejich fb nebo jejich nadřízeným. Ale nákupům tam se už vyhýbat teda budu.

    Ale jako mimoňky obě značný. Kupovala jsem mejdlo, barvu na vlasy a 3 sirupy Welleda s tím, že mají akci 3 za cenu 2ks, nákup asi za 930Kč. Mám v hlavě docela kalkulačku, cena se mi nezdála, ale zaplatila jsem, s tím, že jsem věděla, že tu slevu mi tam dali. Jenže mi naúčtovali ten sirup kus za 299kč místo 254Kč, jako to bylo na cenovce pod sirupem, což i se slevou dělalo skoro 100kč rozdíl na výsledným účtu a toho jsem si právě všimla. Šla jsem za to pokladní/vedoucí směny, která už stála u regálu a něco řešila s druhou, právě vedoucí prodejny. Říkám, že ta cena u sirupu nesouhlasí, že mi namarkovali výrazně vyšší, než je na regále a ta vedoucí prodejny se na mě unyle podívala a říká: a chcete, abych to řešila? (facepalm mocnej).
    tak vezmu do ruky sirup z regálu k pokladně, aby ho mohly nascanovat a zkontrolovat cenu, obě jdou na pokladnu taky, dávám jím účtenku, ony ji kontrolují a říkají, že sorry, že na regálu je blbá cena a jejich cena je opravdu 299kč. Tak říkám, že teda všechny 3 sirupy vrátím, vyložila jsem nákup na pult.
    Ony čumí na účtenku jak sůůůvy a nakonec z pokladny vytáhnout 897Kč a dávají mi je. Tady jsem zaváhala nad zjevným a jednoduchým řešením problému, protože moje morálka mi nedovolila ty prachy vzít a odejít a mít radost. Ale zasloužily by si to.
    Místo toho jsem se jich zeptala, jestli to myslí vážně. Koukaly. tak jsme jim řekla, že mají akci, 3 za cenu 2ks, takže mi asi vrací špatně. Koukaly jako sůůvy. Pak řekly, že mi teda přece vrací za 3 sirupy. Další facepalm.
    Tak jsem jim ukázala položky na účtence, že jsem platila tolik a tolik, že tam mám barvu za 250kč a mejdlo, aže teda asi ty tři sirupy nestály 897kč. Čuměly dál. Vůbec se nechytaly. Asi představa, že ony mi daly 3 sirupy a vyúčtovaly mi podle pravidel akce 2, a tudíž já jim vracím 3 sirupy, a ony mi mají dát peníze za 2, byla prostě nad jejich představivost.
    Tak jsem jim řekla, že by si měly procvičit matematiku základní školy, sčítání, odčítání a násobení, vrátila zaplacený nákup do tašky, nechala ležet peníze, sůvy čuměly dál, a odešla jsem.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    MASOO: A pracujes kde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam