• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANEZAK397: jojo nanáším na mokrou. Hmm tak z toho asi plyne, že krémy budou lepší. Škoda. Ale vidím to na sobě, že po krémem se mi moje pleť líbí víc.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    VERONIKA22: A nanášíš ho na mokrou pleť? Já občas používám šípkový olej smíchaný s hyaluronovým sérem ale na pleť postříkanou růžovou vodou nebo jiným tonikem.
    A nebo je problém v tom že to používáš už tak dlouho. Dej si pauzu a pak se k tomu po půl roce vrať.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERONIKA22: mám šípkový olej Pai. Jo, je příjemný, dávám na noc tak 3-4x týdně, víckrát bylo moc oleje a málo výživy. Je dobrý v tom, že mi nezhorší rozšířené žilky a nedráždí a dělá mi pleť hladší. Rozhodně mi nezmizela žádný jizvička. Pigmentové skvrny jsem neměla a nemám. Ráno po oleji je pleť sušší než po krému, což je u mě sušší normální anebo mastnější normální, takže no problem.

    Žádné zázraky nepozoruju, přijde mi to prostě jako druh péče.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    CAMELLA: KRTINKA: Můžete sem dát odkazy na ty osvědčený prostředky, prosím?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já bych se zeptala na šípkový olej. Prý je úžasný na pleť. Přestala jsem tedy používat všelijaké krémy na vrásky a obličej. A už 1,5roku se snažím používat tento olej. Ale už dost polevuju. Protože se mi jen pigmentově zviditelnily všechny jizvy a vrásky se fakt nelepší. Zlaté krémy....ty pomáhají na vypnutí pleti mnohem lépe. Můžu se zeptat zda to tak máte taky? A to jsem si myslela, že olej jako jediná surovina je prostě lepší než utrácet tisíce za krémy :-(
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    ANGIOLETTO: jasně, už několik let používám krém proti vráskám a krém kolem očí. V létě pak měním za sérum proti vráskám - je lehčí. Ten krém je totiž dost hutný, nemusí každému vyhovovat. Doporučuje se nanášet na vlhkou pleť množství velké jako zrnko čočky :) pak jsem měla ještě nějaký olej na vlasy a odličovací olej.
    Za sebe musím říct že mi ty krémy skvělé srovnaly pleť, dříve byla citlivá a bez make upu nevypadala dobře. Teď make up ani nevlastním a párkrát do roka pouziju bb cream :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: když čtu i u krému na webu ty nadšený reakce, skoro mě to nutí vytáhnout peněženku a zas po víc než roce nějakej krém koupit. ta cena je značná teda, ale kdyby to fungovalo :-)) tak to za to stojí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGIOLETTO: taky doporučuju, používám 24h krém proti vráskám, občas peeling z levandulových semínek, odličovací olej s úplně nádhernou vůní (připomíná mi perníčky), tonikum s růží, v létě rosol z aloe vera. Jo a na miminčí zadek je uplně boží ta jejich krétská mast (i na jakýkoliv dospělácký defekt :)
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    ANGIOLETTO: krétská kosmetika Bioaroma. Ozkoušeno, doporučuju!
    KRKA
    KRKA --- ---
    chtěla bych zkusit nejakou přírodní barvu na vlasy, asi ne uplne henu, spis nejakou krémovou, mate někdo s nejakou osvědčenou dobrou zkušenost?
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MART1NKA: bohuzel Brno
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ORIKA: Si z Prahy? Ja mám ten obyč a nepoužívam ho. Darujem.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ORIKA: já měla klasicky squalane a byl Ok, ovšem nesrovnam s tím kameliovým:)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    Dosel mi sqalane s kamelii od Saloosu (pouzivam na noc pod krem) a kdyz jsem se vydala koupit novy, tak se po nem slehla zem. Maji jen klasicky samotny squalane nebo pak squalan s Q10. Nemate s tim nekdo zkusenost? Nechci kupovat zajice v pytli.
    LEISHA
    LEISHA --- ---
    PISISKVOR: Bych se nebála, vůbec (a jestli si nejseš jistá, tak jasnej důkaz je jestli nesmrdí a není hořkej). Poněvadž ty oleje by v rozumnejch podmínkách měly vydržet dýl než je expirace, a nejpodstatnější ani tak není jestli je někdo otevřel nebo ne, nebo jaká byla teplota (protože i běžně ve firmách co je plněj do flašek to není nijak zavařený a většinou to skladujou v běžný teplotě než to rozlejou do flašek), ale jestli byly vystavený světlu (takže oleje co maj stánkaři v čirejch flaškách vystavený na slunku bych si v životě nekoupila, pravděpodobně žluknou už po pár týdnech).
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    VALKYRA: vid... ja si taky rikam. diky.
    je to olej z ekokozy, ale zjevne uz je to tak davno, ze uz ho ani nemaji v nabidce. ten bude lepsi uplne zapomenout:D
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ZUZKAOU: :)) aha!
    asi jsem nikdy necuchala k necemu zluklymu, takze "smrdi zlukle" je pro me prilis abstraktni.
    ale diky, chapu, proste by smrdel.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PISISKVOR: když žlukne - smrdí žlukle.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    prosim vas jak poznam, zda mandl.olej zluknul?
    expiraci jeste neprosel, ale otevrela jsem ho davno, snad vic jak pred rokem. moc otevirany nebyl (vsehovsudy snad 3x), takze v kontaktu se vzduchem prilis nebyl, ostatne ani se svetlem (uchovavan v krabicce). akorat stal x mesicu v kuchyni, kde je znacne vedro (obzvlast pres leto). v nejakym bode jsem ho presunula do lednicky.
    pokud zlukne, smrdi treba?
    chtela bych ho pouzivat v souvislosti s minimiminem a je temer jiste, ze ho trochu olizne, tak si chci byt jista, diky
    AUJA
    AUJA --- ---
    Pupínky na ramenou a zádech: trápení, které trvá a nevím, jak se jej zbavit. Můžete poradit?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MOODYCAT: zkusila jsem ted na vycistenej oblicej tu hydro-essenz a asi je to fakt tak snadny, jak pises, krasne se to vsaklo, pocit prijemnej, na to krem a hotovo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam