BRUSINKA: vyfiltruju díky moc..
já se teprve do světa NT dostávám, začala jsem pračkou, jar, dekorativkou, deodorant, vytírám jen octem..
Mám totiž na rukou od druhého těhotenství ekzém a nemůžu se ho zbavit.. to je fakt zoufalost.. nechala jsem si udělat všechny možný testy a nic se neprokázalo.. když jsem byla malá měla jsem atopák a prokázali se mi různé potravinové netolerance, teď nic.. trošku si myslím, že prostě jen tělo stávkuje.. kojila jsem, byla jsem těhotná.. děti mám od sebe rok a půl a nebyl tam žádný prostor pro tělo dát se do kupy, takže to vylezlo na rukách v podobě ekzému.. samozřejmě stres k tomu taky dopomohl..
Ekzém mám už 2 roky.. praská a pekelně bolí.. pak teda namažu kortikoidy, protože jsem zoufalá a musím s těmi rukami fungovat a takhle to jde dokola.. je mi jasné, že to není žádná cesta.. do léta chci přestat kojit a projít nějakou detoxikací těla na doporučení kožařky.. doporučila mi nějakou dračí krev a ještě něco, ale že to nemám dělat, když kojím.. napsala mi dvě masti, které bych měla mazat jednu ráno a jednu večer, jenže ta jedna je fakt svinstvo a já to samozřejmě nedodržuji, pouze když mám do krve ruce, tak pak zoufale po tom sáhnu a týden mažu ukázkově..
Nicméně ruce mažu bambuckým máslem a nepřijde mi, že by mi to dělalo nějak extra dobře.. nějaká další alternativa na takto porušenou kůži?
Může mi někdo poradit s tou detoxikací? Doktorka, že si mám přečíst o tom něco na netu, nooooo na netu toho je milion..
Všem díky za případnou radu, názor, pomoc (o protokolu gaps vím, ale nemám na to, to mi prosím zatím nedoporučujte)