• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak to je husty. Na bricklinku sou ted nejaky za 10$ v dansku, to nevyslo tak draze - akorat ja ted nemam ani tech 10$ :/
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    AXTHEB: i s poštovnym vyšel na 1020,-
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHMADE: Kolik si za ten motor dal? Ja ted vymyslel projekt kterej vola po tretim motoru...
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: Ty mini motorky mam dva a jeste bych urcite dalsi 4 uzivil :) Peter jich ma taky aspon 4. :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    AXTHEB: Tak to ho asi fakt moc setris. Ten motorek pokud trochu vic zatizis, tak se zahreje a ta tepelna pojistka co tam je ho vypne, dokud se to neochladi.
    Na tohle staci motorek pouzivat kratkymi pulzy. To je odstaveny hned.


    SHMADE: Docela slusne jsou ty lego minimotorky co jeste doufam prodava www.eduxe.cz. Jedny z nejepsich motorku co kdy lego delalo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No ja ho mam a nestalo se mi, ze by se mi prehral behem provozu. Asi mu davam malej kotel:)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    TOMG: Tak ten motůrek pujde určitě pod kudlu, takhle jak ho Lego vyrábí je úplně nepoužitelnej, stačí ho rukou zastavit a asi po vteřině držení se už nerozjede. Po chvilce teda jo, ale čekat na to až se zase zastaví...? Už jsem psal Peterovi, aby mi jen poradil, jak sundat co nejšetrněji plastový kryt a pak jdu na to. :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: ty motory mam dva, jsou silne to jo, ale jsou to brutalni zrouti baterek. Plus jsem z nich vymontoval tu tepelnou pojistku co tam je. peter to udelal taky co vim.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    TOMG: My jsem tu rychlost řešili na kostkách, kde v sekci technic je už jedno vozidlo vystaveno, no a nějak mě ta diskuse, co tam proběhla donutila pořídit rychlejší motor. Teď jsem to poháněl jedním PF XL motorem a jedním PF medium motorem, ten medíum nahradím tímhle . Má dokonce o jeden Ncm větší krouťák a jede na 1300 otaáčkách (ten PF medium má 405 otáček). Před chvilkou jsem si ho vyzvednul na poště, jdu ho rozbalit :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: Tu rychlost vubec neres. V minulem rocniku nehrala rychlost velkou roli, jako spis preciznost ovladani a pruchodnost prekazkama. Plus plati pravidlo, cim lip zprevodovane a pomale, tim se to leckde vyskrabe a nektere prekazky byly velmi vypecene. Nejvetsi masakr bylo stoupani uvnitr vykotlaneho parezu, kde bylo listi, hlina a nejaky pisek a sklon to melo hodne pres 30 stupnu. Takze v Trialu opravdu nejde o rychlost :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    TOMG: Jezdí to tak, že jsem s tím docela spokojenej. Jenom hrozně pomalu, ale to vyřeší jinej motor, kterej na mě už asi čeká na poště, jinak sílu to má, a pevné to taky celkem je. Jen přední náprava mě trochu zlobí, ale to asi ještě nějak dořeším.
    TOMG
    TOMG --- ---
    SHMADE: Jak ti to jezdi? Mas to plne otestovane? Loni jsem na par zavodech KTT byl se podivat a neco jsem i tocil kamerou. Ale koukam, ze to peter prejmenoval, protoze jeste loni to byl jen Kostky Truck Trial :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Původně jsem to ještě nikam dávat nechtěl, ale už to někomu ukázat chci...
    3.5. se na Petříně pojede první závod letošního ročníku Lego Technic Truck Trialu. Na server kostky.org to zatím ještě dávat nebudu a ani nechci, aby to tam případně někdo linkoval. No nic, tak já to sem dám. Jinak informace o LTTT jsou zde http://www.artpeter.net/trucktrial/index.php











    a více fotek mého vozu zde: http://hys.rajce.idnes.cz/Trenink/
    TOMG
    TOMG --- ---
    FERRENC: No ja hlavne zadne castle sety nemam, navic ja jsem stavitel, takze to nesbiram na sety, ale spis podle dilku :)
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    TOMG: castle je best - muzes mi prodat svoje sety, dyz te nebere ? ,)
    TOMG
    TOMG --- ---
    To jsou ty sachy z Shop at Home? Pokud jo, tak jsem je mel v ruce, ale me castle moc nebere :)
    JDAG
    JDAG --- ---
    SHMADE: opravdu super :D
    JDAG
    JDAG --- ---

    MICTECH
    MICTECH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam