• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BATY: docela by me zajimalo, jestli by se od nej jeste nasla krabice, tak zkusim babicku :)
    BATY
    BATY --- ---
    POHODAVOLE: teto set prodavaji na bricklink jen 3 obchody, nejlevneji za 1680,-

    http://alpha.bricklink.com/...ing%20Set&category=%5BUniversal%20Building%20Set%5D%5BBasic%5D#T=S&O={"ii":1}
    BATY
    BATY --- ---
    CROSS: :) ja jsem zase shanel toho zavodaka pandulacka do ty buginy (mel jsem jen helmu a nohy) a celyho panacka jsem nesehnal, ale pri te posledni objednavce koukam, ze ma telo... tak super, uz mi chybela jen hlava, tu jsem taky nesehnal, tak jsem koupil celyho policajta, jen kvuli hlave :) Mam pocit, ze ty puvodni hlavy s obyc xichtikem jsou vlastne nejvzacnejsi :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BATY: peklo! To prvni mam taky u babicky schovane a ceka na dceru, az vyroste :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: ha ha, to znám, tyhle minimální objemy nákupů. Naposledy jsem si pořídil na stůl malýho Dartha Vadera, když jsem synovi dokupoval návěs do Dupla. ;-]
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: si mal nechat, ak by mal maly tendencie robit nehody :)
    BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: to uz jsem vyhodil do plastu ;)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    BATY: nevidim tam to ohorene kridlo :( :)
    BATY
    BATY --- ---
    Zdravim ve spolek... Ted, kdyz si zacinam hrat s malym s Duplem, tak me to nejak chytlo a rikal jsem si, ze ve sklepe mam nejake lego z detstvi, tak ze bych ho mohl vytahnout a podivat se co tam je... Inu, nasel jsem krabici od papinaku, plnou lego kosticek. Pomoci manualu a bricklink.com jsem identifikoval sety a vsechno jsem slozil, zbylo mi jen par kosticek, co by se do dlane veslo. Bohuzel, nektere dilky mi chybely a nebo byly ulomene, okousane (kridlo od letadla dokonce ohorele, kdyz jsem ho jako malej zapalil na sporaku a hral jsem si, ze letadlo hori). Stalo me to tedy dve navstevy prohrabavani se kostickama v lego muzeu na narodni a 3 objednavky na bricklink.com, ale nakonec jsem vsechny sety dal dohromady, vcetne extra items :) Akorat set 350-2 jsem nedokazal slozit, protoze k nemu neumim najit manual ani na internetu a puvodni nemam, jestli vubec k tomu nejaky byl...

    Vysledek si muzete prohlednout zde:
    https://plus.google.com/u/0/photos/103438859744719575772/albums/6193723986717913377?hl=cs

    Do popisu fotek jsem pridal nazev setu a odkaz na bricklink...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    DRABICZ: Sešla se 4 zvířátka, chobotnice, žralok, krokodýl a papoušek. Řekla si, že se podívají do Tortugy, když je teď nikdo u moře nepotřebuje. Dorazila na nedalekou pláž a odtud zahlédla světýlka. Zvířátka byla vyhladovělá a tak se vydala k onomu domu nebo spíš zřícenině. Když k ní dorazila, okno terasy bylo vysoko, a tak se zvířátka postavila jedno na druhé, aby se podívala dovnitř. V domě byla banda pirátů a zrovna počítali lup. Zvířátka se rozhodla piráty vyhnat, a tak se dala do "hraní", neboli velkého rámusu a cákání, jak každý uměl. Pirátii se vyděsili a prchli do džungle. Zvířátka se tak najedla a uložila se v domě a v blízkém okolí ke spánku. Když zřícenina a blízké okolí utichlo, vyslali piráti zvěda, aby se podíval, kdo jim sebral jejich skrýš. Když vešel pirát dovniř a došel až na terasu, tak jej nejdřív vyděsil papušek svým křikem, šlápl na krokodýla, který ho svým ocas odmršil do vody, kde ho svými chapadly omotala chobotnice a když se vymanil z jejího sevření, tak ho jěště, než stihl utéct z vody zpátky do džungle, stihl žralok kousnout do nohy. Pirát se s obrovským řevem vrátil ke svým druhům. Protože v té tmě nic neviděl, vylíčil, že ho napadla strašná mořská čarodějnice. Piráti se už do skrýše nevrátili a zvířátka tam žila spokojeně až do smrti. Dál do Tortugy se už nevydala.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SIHAJA: Co tam ta mořská zviřátka dělají?
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Pirátská pohádková variace na Brémské muzikanty

    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    AXTHEB: Právě o to mi jde:-) Plus tedy o skutečnost, že momentálně mám doma jenom to EV3 bez nějakých doplňků.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    THOMASMORTA: Hele větrák postavíš s libovolnym motorem a hrstí technics kousků. Z EV3 postavíš větráky 3 a ještě budeš moct ovládat rychlost otáček :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    THOMASMORTA: No z EV3 by určitě chyběly ty velký zelený panely a další díly z hlavy nevim... Ale zas je v EV3 celkem dost těch jinejch panelů, ze kterých by se to taky třeba dalo nějak vymyslet... Já se snažil pro lepší proudění vzduchu o co nejhladší lopatky... Případně by šla udělat nějaká konstrukce lopatek, která by se dala potáhnout třeba papírem, nebo potravinovou folií... ale to už by nebylo pure Lego...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SHMADE: Máš někde seznam kostek potřebných pro jeho sestavení? Nedalo by se to náhodou sestavit z toho, co je v sadě Lego Mindstorms EV3 31313?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    KINGFISHER: Už si dělám objednávku, tak jen náhodou, nechcete to někdo taky? Že bychom se podělili na poštovném? Kniha (200 stran) $29, po slevě na preorder $21, poštovné $24...?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    The Art of Lego Scale Modeling: The Awesome Everything Book Review – Feature – Car and Driver | Car and Driver Blog
    http://blog.caranddriver.com/the-art-of-lego-scale-modeling-the-awesome-everything-book-review/
    AHURNY01
    AHURNY01 --- ---
    Ahoj mam otázku nechtěl by koupit někdo tohle lego : https://hracky.alza.cz/lego-creator-31021-chlupaci-d505096.htm

    otevřena jenom krabice
    cenu nabídněte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam