VACA:Tohle bych jeste rad uvedl na pravou miru. Fakt jsem chtel jsem jen par diferaku, tlumice, nejakej motor, a pri ty prilezitosti i par tech studless technik kostek pac mam jen oldskool
studded technik ze sveho detstvi.
Ale "trochu" se to zvrhlo no, a dneska sem si domu prinesl dve ohromne zapecetene krabice, i kdyz teda z aukci a inzeratu za super prajs (treti bedna, rypadlo, je teprva na ceste:)
Chodil jsem za vama do klubu slintat uz dlouho, jednou se to proste muselo stat!
(idiot jsem ty pytle omylem smichal, jesteze u volva nejsou stejne cislovany..)
Celkem tedy 8358 dilku noveho lego technic. S tim bych si snad mohl nejakej cas vystacit, ne?.. :D
Sice nemam manzelku pred kterou bych si tenhle ulet musel obhajit, ale mam ted trochu problem si to obhajit sam pred sebou.. Az mi z toho chvili bylo ouzko jestli mi fakt nejeblo moc. Ale kdyz jsem videl ty ohromny kola (wow) tak me to zase preslo :D
Az se z toho trochu vzpamaju tak jeste ten sBrick, a pak uz nic, NIC!, konec!!!
Teda jeste mozna dalsi tlumice, naky ty ramena, airtank, mozna diff, a, a... Za vsechno muzete vy!! Vy, Sariel, Shmade se svejma zavodama, a vsichni ti dalsi blazni..
Zacnu volvo, pak bych rad (pokud mi stihne dorazit) rypadlo, a nakonec si vychutnat medveda..
Asi ale nebude dlouho trvat, a volvo s rypadlem zase rozeberu a zacnu pracovat na svejch vecech. Nejdriv bych chtel asi "zMOCnit" medveda, poradne ho omotorizovat co to pujde.. Nakonec asi rozeberu i jeho (postavit je znovu pujde vzdycky, proste LEGO, ne?:) Rikal jsem si ze bych zkusil na arocse naroubovat ty obr kola, udelat z nej poradnyho 4x4 offroad:D
Uvidi se. Bricklinku, a obcas dalsim mensim setum na zajimavy soucastky se ale stejne asi nevyhnu...
Hrozne moc me laka ten lego truck trial
http://www.artpeter.net/trucktrial/ Takze bych chtel vyvijet nejaky vlastni soutezni vozidlo. Rad bych to zkusil. Ale vlastne i ty zavody vseho druhu co postoval shmade, tyhle challenge pro jsou pro me (a byla) obrovska motivace do toho vstoupit.
Sorry za spam, ale jsem plnej dojmu, po letech slintani na youtubu a tady u vas pro me konecne nadesel den D!