Konečně jsem si v novém bytě vytvořil pracovní stůl a mohl jsem nafotit už starší model. Jedná se můj druhý pokus o techniku pro knightonské rytíře.
Zdrojové sety:
Tentokrát se jedná o
R.A. Raider Trike, rychlé zásahové vozidlo s lehkým pancéřováním. Pro svou mrštnost a uspůsobení pro pohyb v terénu je s úspěchem nasazováno proti Jestrově armádě lávových příšer.
Přední část vozidla vychází ze setu 70310 Knighton Battle Blaster, ze kterého přebírá vrhače disků a pilotní kabinu, která prošla mírným zvýšením pancéřování. Laserové halapartny z původního modelu jsou nahrazeny laserovými dřevci. U řidiče se také předpokládá užití brnění.
R.A. Rider Trike má vzadu umístěnu plošinu, kde je možno převážet truhlici s municí. (Pod plošinou jsou umístěna také pomocná kolečka, aby v případě přetížení nedrhla náprava o vozovku.) Před plošinou je také umístěno ovládání vystřelovačů disků a boční pozice mají možnost měnit náklon.
Zvláštností modelu je řešení podvozku. Při pozorném pohledu si lze všimnout, že celá přední náprava je přichycena k celému modelu až u zadních kol. Potřeba náklonu si vyžádala i neobvyklé spojení os - to modelu dodává mírné odpružení, které ještě víc podtrhuje off-roadový vzhled vozdila. Dvě žluté závlačky na konci spodní osy jsou přidány proto, aby při couvání nedrhla o vozovku.
Úplná galerie modelu vystavena zde:
R.A. Raider Trike