KAERO: sbrick poridim, ale to ma cas. Vidim to tak po novym roce, ted musim zase zabrzdit, blizi se vanoce..
S tim gamepadem to je dobra zprava, tak bych si to presne predstavoval. Jeste jsem to nezkoumal, ale jestli to bude chodit s ps3 ovladacem, tak supr.
Ale ten ir lego proporcionalni nejspis poridim stejne, prumerna cena je tak dve stovky, a kdyz uz ty ir prijmace mam, tak se muze hodit na spoustu veci..:)
HONCKA: supr, diky za tip.
BTW: pac rypadlo nikde, tak jsem zacal stavet toho arocse. Kdyz jsem byl asi na 20ty strance, zazvonil zvonec a ze posta..
Ta krabice je jeste tlustsi nez volvo/arocs, tak o 1/3.. Posta udavala neco prez 6kg, ta bedna je plna defakto az po okraj.
Tady konci veskera legrace.
Je to fakt poradna porce:
Kdo nezna volvo a nevi jak mastodontni hovado to je (furt jsem v udivu:) tak to se to nemusi jevit, ale je toho fakt hromada.
Docetl jsem se ze cas stavby cca 10-12 hodin. Demontaz pak cca 5hodin.. Mg, tak to mam do konce roku co delat :D pac ted na to uz asi nebudu mit cas ze byh dal 6hodin zatah v kuse. Ale vlastne mi to nevadi, aspon mam na cas o zabavu postarano :D
Kazdopadne nez to zacnu demontovat, tak musim poridit nejakej ten poradac/suplicky....