• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Introducing the LEGO Creator Expert Roller Coaster [10261]
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=WkLaYVyR398
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: mi to pripomnelo micromachines, jestli jste nekdo hrali:
    BATY
    BATY --- ---
    The new LEGO Speed Champions Porsche sets.
    http://www.youtube.com/watch?v=BlYEH2WPLlk
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: Na jednu stranu to kolo byla trochu chyba v konstrukci, že to nebylo pojištěný,ale ještě jsem tomu pomohl, že když jsem mazal převody silikonem, tak to zateklo i kam nemělo a piny klouzaly, pak jsem to vyměnil a už to drželo. :D
    BATY
    BATY --- ---
    7:24 oouu :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    LTTT 2018 - Czech LEGO Technic Truck Trial - RACE 1
    https://www.youtube.com/watch?v=GaOv9C6EWhs
    T_O_F_F
    T_O_F_F --- ---
    NOIK: Krásná práce
    NOIK
    NOIK --- ---
    po nějaký době jsem zase postavil na synovu objednávku nějakou zemědělskou techniku ...kombajn Case IH AF 9120:) ...víc fotek když tak tady https://125715.tumblr.com/






    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Dik, na vlakovej jsem se nakonec vyprdnul, sel jsem jednoduzsi cestou a hlavně mi došly ty redukce. :) Potřeboval bych jeste dve navíc. Ted jich je tam šest a vic jich nemam.
    VACA
    VACA --- ---
    SHMADE: Super, vypada to vyborne.

    Ten podvozek je vazne pecka, stred vypada fakt masivne!
    Nechci prehanet se supelativy, ale lepsi umisteni motoru sem asi nevidel. Ve stredu, a nizko..
    Celkem me taky zaujalo to ulozeni kol/naboju kol. Doufam ze se na tu akci dostanu, tohle bych si rad prohlidnul osobne..

    Jsem rad ze jsi nahodil svuj ovladac, tady se ale musim zeptat, jak se dostanes z teh old-style batery boxu na soucasny power fun., na to existujou nejaky redukce?
    A jeste: zminoval jsi vlakovej ovladac pro plynulou acceleraci..
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Tak asi hotovo, fotky stále špatný, moc mi mobil nefotí... :/







    KOUSICEK
    KOUSICEK --- ---
    Otázka: motory z lego boost se dají ovládat bez tabletu? Dají se ovládat sbrickem? Jsou kompatibilní s kabelama z novějších sad?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: A v gauči jsi odhalil krom dalšího "bordelu" správně. Oba sety jsem dostal a v podstatě jako zdroj dílů jsou oba v pohodě... hromada červených panelů + ramena jak říkáš, ale jak jsem psal předtím, já ty ramena nepoužívám... a u toho druhýho tý limetkový a světle modrý ani moc neni, takže leda kvůli kolům (tyhle na obou setech jsou nejmenší co jsou letos povolený)

    A placatý krabičky jsou z hornbachu- tyhle https://www.hornbach.cz/shop/Maly-zasobnik-k-organizeru-Kuepper-Caddy-XL/5086770/artikl.html Jsem s nima spokojenej, maj přepážky, který se daj umisťovat různě, takže si můžeš udělat menší a větší chlívečky...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Jojo mám skoro hotovo, kastli odhalim, ale ještě jsem tam teď něco dodělával (sedačku, volant a organizaci kabelů), ještě mi chybí povinná místa na umístěnní čísel a reklam (reklamy se v poslednéích ročnících neumisťovaly, ale i tak je tam musíš mít připravený na umístění plate 4x8. No a furt řeším, zda nechat kastli "holou" nebo ještě dodělat ochranný rám, kterej je jen kvůli vzhledu, no uvidim. Tak ukážu až to budu považovat za hotový, i když ono je to vlastěn jedno, tak tady jedno hnusný foto co jsem cvaknul jen na ryhlo kámošovi, ještě před úpravama.

    VACA
    VACA --- ---
    SHMADE: sry ale hned ňekolik otázek:
    -koukám že už máš kastli na letošní LTT, nechceš nám ji odhalit? :)
    -to v tom úložnym prostoru sedačky je 42029 a 42037 ? Jak je hodnotíš? Trochu jsem o nich přemejšlel jako zdroji teh ramen, který žádný nemam a dalších dílů.. S tim teda že ta červená je pro mě zajímavější než limetka na offroad formuli, ta se ale dá sehnat za polovinu i míň...

    A poslední: zajímaj mě ty boxy placatý, furt nemam dořešenou svoji organizaci dílů...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    A co ten Boost nechcete to někdo? Nový, nerozbalený za 3000,-
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Do kol klidně závaží dát můžeš, ani neni nutný to tam montovat přímo před komisařem - Petrem. Krouťák není problém získat, horší je to pak s pevností součástek, už jsem jednou i překroutil i osičku, zničený ozubený kola a kardany nepočítám... :) V závodech se běžně mezi sekcema opravuje, takže náhradní dílky to chce sebou.

    Jinak jsem se dnes pustil po dlouhé době trochu do úklidu... :)



    EMMET
    EMMET --- ---
    TOMG: Přes bricklink se dají stále sehnat, ale stojí okolo 150 Kč za jednu.

    Vzhledem k tomu, že podle pravidel může být namotnováno přídavné závaží, stálo by za to vymyslet nějaké plnění dutých dílků.
    Mimochodem - málokdo využívá toho, že originál LEGO dílky jsou taky klíčenky a různé kancelářské potřeby, které mají někdy zajímavé tvary - i když zrovna tady mě nenapadá využití.

    Jinak pokud byste chtěli nějaké menší závaží, děcka na kroužcích robotiky tak občas využívají všesmerovou kuličku: http://www.eduxe.cz/product/2000702-servisni-balicek-lme-3-760/
    VACA
    VACA --- ---
    TOMG: takže ještě z dob kdy lego děalo plovoucí lodě. To už budou ňáky roky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam