Tak po nějaké odmlce od Lega už v něm zase jedeme doma :)
Byl jsem s klukem v Albertu a tam byla nějaké akce na ty malé polybagy za 20 Kč, když máte body. Tak jsme tam šli něco vzít a vedle bylo Ninjago Křídlo osudu (Já v duchu: "Néééé Ninjago né, řada co nemám vůbec rád! Ale jsou i horší, friends, elves atd :)")
Ale kluk (4,5), že to hrozně chce. Tak jsem si řekl, je to pro něho, ne pro mě a koupil jsem mu to teda, za ty neštovice, že je zvládnul :) Dva dny jsem o něm nevěděl...
Nakonec jsme začali koukat i na seriál, který se prý od 4. sérii hodně pozvedne, zatím jsme ve 3.
No a včera jsme šli do Dráčika koupit ještě něco a máme draka viz obrázek. Nakonec, se mi to začalo docela líbit a hraju si s ním pořád s tím ninjagem :) Líbí se mi, že v tomto světě je taková rozmanitost. Letadla, tanky, draci, mech-roboti atd. atd. City je sice podle mě nejlepší, ale jak je to reálný, tak je to pořád všechno hrozně hranatý a pořád dokola hasiči, policie, auto, letadlo atd :)
No nic, tak jsem se chtěl jen podělit o svůj přelom, jak se v mých očích "nenáviděné" řady stala řada, kterou mám docela rád. Spousta padouchů, spousta různých zbraní atd. A hlavně si s tím kluci fakt vyhrajou...
Zatímco ninjago jede snad už 8. rok, tak Nexo Knights se prý nějak nechytlo a končí.