Po dlouhé době jsem se pustil do stavby zatím pro radost, tak jsem zvědavej jak to půjde, zatim mám postavený nápravy a část podvozku a přemýšlím co dál...
Mělo by to být navnaděním díky probíhajícímu Dakaru Truck Martina Macíka, volba zrovna na tenhle truck byla dána tím, že jsem se měl možnost se v něm letos svézt a i si nafotit nějaké detaily, i když v měřítku v jakém to stavím na ně stejně nebude prostor. :)
Zároveň letos bych po dlouhé době rád zorganizoval nějaký závod v návaznosti na Lego Technic Rally, co jsme organizoval dříve, bych udělal rád jednodenní Lego Technic Dakar. Na kostky pak napíšu pravidla a dám odkaz i sem, ale zatím to nemám připravené...
Ale tak házím do pléna, pokud by si chtěl někdo začít stavět, tak požadavek bude zatím jen ten, že všichni pojedou na stejných kolech (LegoWheel 62.4 x 20 -
https://goo.gl/JcnrFk), čímž se určí měřítko, aby trucky byly podobné. Truck bude muset být na dálkové ovládání.Pohon libovolný... Vzhled inspirovaný libovolným truckem, který se v historii závodu zúčastnil... Bude toho v pravidlech víc, ale tohle pro začáek stačí.
Já se pokouším o toto: