• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    RSZ
    RSZ --- ---
    GREW: klid, už sme s tombriderem dohodnutý, že to dá sem:))
    GREW
    GREW --- ---
    ROENICK: Kdyz to hodi na hrabarnu apod. tak dostane uplne malej zlomek ceny, protoze oni na tom musej taky neco vydelat...
    KEJML
    KEJML --- ---
    KAERO: Taky jestli máš seznam setů, že kterých je ta hromada složená (krabice, návody, nebo jen čísla), tak bych to přihodil
    KAERO
    KAERO --- ---
    SARGO: normalne se to dela tak, ze rozprostres kostky po plose, aby bylo aspon trochu poznat co tam je (duplo, standardtni kostky, nebo technic, nebo jak velka smes), nafotis, a das to treba sem, anebo na aukro.
    cena za kilo se dost lisi, nekdy jsou kostky ponicene, nekdy jsou ve vybornem stavu, tezko rict co doma mas.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nebo by to mohla koupit "hrabarnalega" ?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SARGO: Nahoď to sem. Obvzláště aktivní diskutující jsou převážně moudří lidé. A odpadá mučivá diskuze, jako s negramoty např, na bazos.cz :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SARGO: no u lega se žádné "oprašovat" právě nekoná ne? Duplo jsem prostě dal do velkých krabic, omotal stretch folií a sáhnu na ně jednou při stěhování a potom za 20 let. Pokud to radši prodáš a chceš se vyhnout sbazaru a aukru, tak to hoď sem a aukci tu uděláme za tebe:)
    SARGO
    SARGO --- ---
    BATY: TOMBRIDER: Obecně s prodejem čehokoli nemám extra dobré zkušenosti, ale třeba bude lego výjimkou :-D Je nějaké místo, kde se to takhle specializovaně slézá víc? A jaký je přiměřený požadavek na cenu?

    ROENICK: krabku stranou dám, ale děti jen málokdy ocení chaos... a po pravdě oprašovat tu něco patnáct dvacet let kvůli "možná" se mi ani trochu nechce :-D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    schovat vnoucatum :) pak jako kdyz najdes :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Sakra, už jsem druhej..
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SARGO: prodat to za rozumnou cenu, prvnímu zájemci ;)
    BATY
    BATY --- ---
    SARGO: Normálně se to dá prodat na kila...
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mám dotaz pro znalce.
    Dítka odrůstají a zůstala opravdu velká krabice lega, které už ani hejno popelek neoddělí do původních skládaček. Je vůbec něco rozumného, co se dá udělat s pár kilama mixu všeho možného? :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    VACA: to nezni jako nejaka obecna odpoved, ale konkretni na tve dotazy. tak to ti lego venovalo 10 minut casu jejich PR managera :)
    VACA
    VACA --- ---
    KAERO: Tedka prislo:


    Thanks for reaching out to ask about the LEGO® Technic Bell Boeing V-22 Osprey set.

    Given that the LEGO® Technic Bell Boeing V-22 Osprey 42113 isn’t in line with our own guidelines, we decided not to go ahead with the launch. By the time we made our decision, we’d already shipped out some of the sets to retailers which is why a few stores that already have the stock are able to sell them. Since only a small number of them were released, it’s true that they’ll be difficult to find. Other sellers are free to choose their own prices, which are sometimes more than we'd suggest. We aren't able to influence what people can sell or how much they charge for LEGO sets.

    As we’ve decided not to release the set at all, we’re really sorry that it won’t be available for donation either. We do donate LEGO sets to lots of worthwhile causes around the world including many wonderful charities that support disadvantaged and vulnerable children.

    We want to make sure we're doing a good job for you, so you’ll always find the link to a four-question survey in our emails. Please tell us how we did today:
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KAERO: IMO je to proveditelne... ale je to fakt WOW! ;-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Zaujal mne na LEGO Ideas model Mach patrol - asi podle nejakeho serialu. Nekdo si dal hodne velkou praci s funkcnosti. Az se mi nechce verit ze to vsechno funguje tak jak na obrazku:



    LEGO IDEAS - Mach Patrol
    https://ideas.lego.com/projects/384a2816-377e-4747-9326-aff81bdaab2e/updates#content_nav_tabs
    GREW
    GREW --- ---
    ZELGARIS: Jde, dokonce se ty novy daj upravit tak, aby na nich jezdily 9V vlaky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam