• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NAGASAWA: 6081 se mi vždycky hrozně líbil! Stavěl jsem si ho, ale bez tý podložky to není ono. No na hrad i podložku mne několikrát přehodili, tak si plním jiný dětský sny. Každopádně solidní samodomo postavená náhražka 6081 byl právě ten 6080, což jsem si maximálně užil až když jsem získal ty pantový dílky ze setů Harryho Pottera. Nostalgie!
    Jinak lego kdysi zrecyklovalo staré dílky a vydalo lego legend, bohužel co jsem zjistil, tak je to z hradů a rytířů jenom set 10039
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JANFROG: taky jsem mel u rodicu Hrad 6081, ale ti ho pujcili brachovym detem, ten se stihl rozvest a ted premyslim, jak ho "citlive" dostat od jeho byvale zpatky. Bude to boj.
    NOIK
    NOIK --- ---
    EMMET: ty hrady přitom zrovna vybízejí k nějakýmu univerzálnímu modulárnímu systému, díky kterému by se menší a malé sety mohly k sobě variabilně propojovat ..dovedu si i představit, že by vznikly návrhy několika různě velkých hradů, u kterých by bylo uvedeno, které malé sety jsou k tomu potřeba, pak by se ta celková částka rozložila v čase což je snesitelnější ..něco jako byla Vyškovskýho papírová městská památková rezervace, jednotlivý baráky si šlo taky vystavit i samotný ...největší hrad by bylo vlastně mohlo být už takový městečko s různýma řemeslama, jéjej to jsem se zasnil:)
    EMMET
    EMMET --- ---
    Řekl bych, že hlavní problém byl v tom, že poslední klasické hrady měly celkem drahé sety - byla to odpovídající velikost, ale prostě tahoun lega pro děti jsou sety okolo 250 a 500 Kč. V tomhle směru by Nexo Knights udělané dobře - měli hromadu levných setů:-)
    WERT
    WERT --- ---
    TOOMIX: 6080 jsem mel, naprosto topovy lego...

    pak jsem mel jeste: 6016, 6034
    KAERO
    KAERO --- ---
    ANDR3E: uz nevim kde jsem to cetl, ale nekdo popisoval jako drivejsi problemy lega ze temata nebyly navazany na dalsi media. dnes dite vidi ninjago film a pak v obchode chce ninja mesto z toho filmu. kdezto serie castle je obecna, a dite musi teprve hledat k cemu to navazat (a u nas je sice nejak pohadka s rytirem, drakem a princeznou klasika, ale v USA asi treba ne?)
    BONGI
    BONGI --- ---
    ANDR3E: Náhodou celá serie Castle a Kingdoms umožňovala dětem poměrně jednoduše tvořit vlastní hrady, zámky a celé okolí s příběhem. Nebylo to tak direktivní jako City - mohl být dán průchod fantasii.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOOMIX: pro dnesni deti jsou klasicky rytiri uz moc velka nuda?:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Every LEGO Castle Set Ever Made! (1978-2016)
    http://www.youtube.com/watch?v=TGvINmX6QwA
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Building a LEGO City - Episode #1 - First Road
    http://www.youtube.com/watch?v=uZmVmLYfhMM


    Building a LEGO City - Episode #2 - Railway
    http://www.youtube.com/watch?v=LfMn6CCJrmQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BANSHEE: jj cekal jsem ultra kýč a je to nakonec i fajn
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    NAGASAWA: No, ona ta padesátka růžových žabiček v té sakurové variantě taky není špatná!:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ACIDQA: Perfekt ,) Kazdopadne mě trochu vyděsila v návodu tady ta morbidní Lego kreace, která vypadá jako noční můra z japonskyho hororu.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NAGASAWA: taky jsem si na to včera večer konečně našla trochu “klidu” :)



    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No a jedem

    HADIAK
    HADIAK --- ---
    RSZ: mame aj toto - 41378 - delfini, muslicky, rybicka, hviezdica, konik (a mapa co sa meni ;) )... ale teda to sa s tym zralokom porovnavat neda :)

    RSZ
    RSZ --- ---
    HADIAK: tak už mame, dík:)

    KAERO
    KAERO --- ---
    ja ty krabice mam taky, jsou skvele, kdyby viko drzelo trochu k sobe, byly by jeste lepsi. ale tu velikost 3 v ikei nemaji a tu bych potreboval nejvic
    RSZ
    RSZ --- ---
    GORDHART: máme doma, vadí mi to co tobě..
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GORDHART: ten clanek je pul roku starej, me zaujala ta lednicka z toho boxu :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ANDR3E: v ikee u nás už normálně jsou. Držel jsem je v ruce a přišly mi dobře těžký a pevný. Jen to, že na sobě nedrží, mi přijde jako promarněná šance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam