• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BONGI
    BONGI --- ---
    UNREALONE: Je to on.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    UNREALONE: Diky! To s tim googlem jsem neznal, jsem dinousaur...Diky za tip.
    BATY
    BATY --- ---
    7/11
    Připadám si jak Lucius Fox ;)

BATY
    BATY --- ---
    UNREALONE: Ten mám taky, dokonce ještě nerozbalený. Jeden z těch setů pro strýčka příhodu, co někam zapadl a zapomněl jsem, že ho mám :)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    JANFROG: Vypadá to jako 7631

btw https://images.google.com/ -> přetáhnout obrázek tam a vyhledáváš podle obrázku

JANFROG
    JANFROG --- ---
    BONGI: Prosim, co je tohle za set?

NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Jak je to s těma Lego designerama na Mac s M1 čipem? Já mám pocit, podle toho, co jsem hledal, že je to nějaký komplikovaný.
    TULEN
    TULEN --- ---
    Lego vlak stavěný do výšky ( 21 pater! )

World's tallest LEGO train spiral EVER is located in Romania!
    https://youtu.be/pynIVHQeAuo
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: No právě:-) Nicméně myslím, že byla oranžová tělíčka, ale kostky si nějak nevybavuji.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EMMET: ??? Já tam žádné oranžové kostky nevidím - tedy kromě tělíček pracovníků silnic.
    EMMET: Ale jsou to povětšině sety z osmdesátých let. Jinak ovšem se oranžové kostky podle mne začaly objevovat s nástupen Friends.
    TULEN
    TULEN --- ---
    KAERO: spacebug, starbug moje disgrafie v plne palbe, no....

Tak z jineho animaku Rick and Morty [ Brick and Shorty - https://minifigs.me/products/rick-and-morty-custom-minifigures ]

EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Jak tak na to koukám - kdy se vlastně objevily oranžové kostky?
    KAERO
    KAERO --- ---
    TULEN: bylo :P KAERO (dam do hledani starbug a najde. totiz ono to neni "space bug", jak pises ty, ale "Starbug", dohromady. Moje Red-Dwarf Lore nyni vzrostlo na novou uroven :) )
    BONGI
    BONGI --- ---
    Tak jsem dodělal poslední sérii City. Už se budu moct vrhnout na Ježíška. :D

BATY
    BATY --- ---
    Pytlíček 5/11 hotovo. Někteří už možná tuší, co to bude... ;)

Chyběla mi v pátém pytlíku kostka 1x6 Tile. Našel jsem jí v domácích zásobách rozpuštěných kostek, ale ne ve stavu brand new samozřejmě... To se mi ještě nestalo, že by mi něco chybělo, ještě ke všemu tak velká kostka. Prohledal jsem i další pytlíčky, kde se tato kostka bude ještě vyskytovat, ale nikde není navíc...

TULEN
    TULEN --- ---
    Nepodarilo se mi dofiltrovat, tak snad jeste nebylo

Red dwarf - Space bug [ kosmik ]

BATY
    BATY --- ---
    Už se nám to rýsuje (druhý pytlíček).

PEBAR
    PEBAR --- ---
    poradil by nekdo co za program na Mac nebo IOS ktery by dokazal otevrit navody s priponou LXF?
    diky
    KULHY
    KULHY --- ---
    EMMET: Uplne to rozumim. Taky jsem planoval s jednim dvema sety udelat Robina Hooda v mistnim detskem domove.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Mně přišly 2ks 76190, ale po objednávce hned naskočil email o odložení dodání z důvodu nedostatečné skladové zásoby - čemuž i věřím, protože lidi to braly útokem a skladové zásoby mizely pod rukama. Jako - jsem rád že jsem toho využil, na druhou stranu je mi trochu trapné, že jsem využil zjevné chyby, takže jednu ze stavebnic věnuji do soutěže na svém Twitchi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam