• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    UBIK: Případně 42140
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    UBIK: 42124
    UBIK
    UBIK --- ---
    Simvas, potřeboval bych radu. Syneček by rád na narozky auto na dálkové ovládání. Napadlo mě, že by to mohlo být Lego. Nemáte prosim někdo nápad na takový set? Kdyby vydržel venkovní provoz, bylo by to plus. Díky předem.
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    Tak Eagle mě popravdě nadchl více než třeba Saturn...

BONGI
    BONGI --- ---
    SLAVIDAN: Jsou tam ještě dívčí vlasy a královnina korunka :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    A tím bych téma LGBT+ (ne)agitky uzavřel a další posty na toto téma budu mazat a případně odměňovat tropickým ovocem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SLAVIDAN: Myslím, zeje úplně v pořádku mít LGBT+ rytíře.
    Navíc teda při podobné výšce a obvodu pasu bude ženská a mužská zbroj v podstatě identická, do běžného mužského kyrysu se bez potíží vejdou kozy jako vozy.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    V Legostore na Chodově maj slušnou zásobu hlaviček do pick a fig, just sayin'
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SLAVIDAN: Ještě by to mohlo lego řešit tak, že by dávali k větším setům kompletní sadu jak mužských, tak ženských hlav a každý by si vybral ;) Pak by i dívčí hrad byl možný.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jason Harrison
    Just finished building the class B medical frigate.

Facebook
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=5860091110748624&set=gm.705486824245874&idorvanity=516704659790759

TRAGED
    TRAGED --- ---
    SLAVIDAN: Ne, Dívčí Hrad měl být Dívčí Hrad.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    STAJA: Já bych je i do to brnění dal, ale ne v takovém počtu.
    TRAGED: Pokud to měla být dívčí válka, tak by musely být ženské všechny ;).
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    HAITAGAN: Z deseti lvích rytířů má šest ženské hlavy, což je na nich mimochodem jediný znak ženskosti (žádné brnění na ženskou figurku, jako bylo v hradu z roku 2000), žádná princezna, žádná dívčí služebná. Nejde jen o počet ženských postav, ale také o to jaké jsou.
    ACID
    ACID --- ---
    PETJU: JE to macek. Dej si bacha během stavby, ať ti veškeré hridelky chodí lehce
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET
    EMMET --- ---
    Přiznám se, že Královnini rytíři mi přijdou jako zajímavý nápad, ale u výročního setu mi to trošku přijde líto, protože jsem si ho chtěl pořídit jako guilty pleasure pro sebe.

Jinak LEGO si je celkem vědomé nedostatku mužských postav ve Friends a teď už jich ve stavebnicích výrazně víc.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRAGED: Dívčí válku si určitě myslel, vid:) Perun s tebou!
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    GOSHEWAN: ma to hodnotu radove stokorun za jednu krabici, ~30 korun za navid (raritni smz vic)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ma nejaky smysl schovavat rozlozene krabice od lega? Zbavovat se toho nikdy nebudu, ale v rodine mame hromadu stareho lega (1980?) s navody i rozlozenymi (casto i rozstrihanymi...) krabicemi. Co s tim? Zabira to dost mista.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam