VACA: U novorozenců jasně, ale čtyřletý nebo šestiletý dítě rozhodně má názor na to, co si oblíká, a nic z týhle produkce pro ně neni. Jinak řečeno, ve škole všichni vědí, co jsou star wars a řešej, kdo má hustější tričko s tim motivem, ale nikdo z nich nikdy žádnej SW film neviděl. (A jestli, tak tu Lego verzi.)
S tím druhým odstavcem bych velmi polemizoval. :-] Když byly najstaršímu synovi asi dva, přivezla mu manželka odněkud tričko s motivem Thomas the Tank Engine. Asi další dva, možná tři roky nechtěl nosit nic jinýho, historku, jak jsem posháněl po bricklinku všechny lokomotivy z tý série, co kdy Lego vydalo, aby se mě tříletej místo radosti zeptal „a kde je henry” jsem tu asi psal.
(Zrovna tohle je pro ty děti, to jen k tomu, na koho je to cílený. Já bych rozhodně tričko se spidermanem nebo Darthem Waderem dítěti nekoupil proto, že mně to přijde cool, ale koupil jsem jich mraky, protože to děti chtěly, i když v předškolním věku neveděly nic o tom, kdo je friendly neighbourhood spiderman a kdo je Lukuův otec. :-])