KAERO: Já tedy tohle věděl už předtím, než jsem uplatňoval body (mám jich o něco víc, tak jsem bral ty čtyři sety za 2400 bodů kus) a pravda je taková, že ten limit jednoho kódu (respektive jednoho fyzického bonusu) na nákup je docela záludný. Že je to k objednávce jsem věděl, to mi přijde i logické, ale myslel jsem, že je všechny přiložím k jedné. Nakupovat se tam vyplatí pouze tehdy, když mají zrovna nějaký zajímavý GWP, ideálně ještě nakombinovaný s nějakým VIP bonusem. Typicky tedy hledáš situaci, kdy jsou třeba 2x VIP body, dobrý GWP, VIP pytlíček a (což se mi ještě nestalo) nakupuješ navíc něco, co mají ve slevě. Případně nakupuješ téma, ke kterému dávají dárek navíc (teď to byl třeba HP). V takových situacích někdy naopak člověk rád udělá objednávek víc, aby ke každé byly ty odměny. A samozřejmě ty VIP body, co tím nákupem získá, se dají později proměnit na další dárek nebo slevu.
Obecně ale platí, že kupovat přímo u nich se vyplatí jen velmi málo co. Dřív aspoň ty exkluzivity, protože ty prodávali jen oni za katalogovku, nebo přeprodejci za katalogovku + marži, takže to už bohužel úplně neplatí. I tak některé GWP stojí za to nakoupit tam.