• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    SHMADE: Z čeho jsou ty plachty? To je z nějakého setu, nebo custom výroba?

SHMADE: A ten ovladač funguje s oficiální aplikací? Taky jsem zvažoval, zda nepoužít nějaký starší mobil - ale nevím, jak slabý model to ještě dává, mám tu teď navíc jenom HUAWEI Y5 2018, co mi nabídl operátor za korunu, ale je to hrozně slabý mobil.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: Mám v tom stabilně vsazenej sterej telefon, kterej používám jen na to... :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    EMMET: Já si pořídil tohle a super...
    iPega PG-9217A Wireless Gamepad pro Android/PS 3/Nintendo Switch/PC, černý - BOHEMIA COMPUTERS
    https://www.bohemiapc.cz/ipega-pg-9217a-wireless-gamepad-pro-android-ps-3-nintendo-switch-pc-cerny/

PETJU
    PETJU --- ---
    BONGI: Ja si dle navodu vyberu kostky/dilky na nekolik stran dopredu a tak porad dokola az do samotnyho konce.
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: Přišlo mi, že ta.aplikace umožňuje zobrazovat nějaké další údaje, přidávat libovolné množsrví tlačítek s funkcemi (světla, klakson...) a v případě aplikací třwtích stran třeba sledovat kameru na autě, takže když už ten mobil musí být zapnutÿ, tak ho mohu využívat.
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: A jak to řeší ten problém ten držák? Ten mobil mám venku v kapse, doma na stole, nemusím na něj koukat... Ideální by bylo, kdyby to fungovalo i když by apka nebyla aktivní. Abych mohl telefon používat i jinak...

Jinak to funguje na pěknou dálku. Venku jsem to zkoušel, auto už skoro nevidím a pořád reaguje dobře...
    EMMET
    EMMET --- ---
    Třeba tenhle držák pro XBox ovladače má dobré hodnocení:
    https://www.alza.cz/gaming/powera-moga-hybrid-gaming-clip-xbox-d6250987.htm
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY+PETJU: Si tak říkám, jestli ještě někdo nezkusil buď z lega vyrobit nějaký ovladač ke kterému by se mobil přichytil, nebo se nedělá nějaký gamepad, do kterého se mobil vsadí a měli byste tak jednoduché hardwarové řešení.
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: Potřebuješ aktivní aplikaci, takže mobil nemůžeš používat potom na nic jiného...
    BATY
    BATY --- ---
    BONGI: Hledám v bordelu všech kostiček, které během stavení prehazuju na kopičky podle barev...
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: A potřebuješ k tomu pak aktivně zapnutou aplikaci, nebo se to rovnou spojí s tím ovladačem?
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: Přes BrickController2
    BONGI
    BONGI --- ---
    Když člověk staví set, který má přes 3000 kostiček, tak ocení to rozdělení do očíslovaných pytlíků. Jenže bohužel, když pak staví druhý model nebo alternativní MOC, tak už to nejde. Nenašel jsem jiné řešení, než stůl pokrytý obrovským množstvím mističek a stavění je dost pomalé. Uvažoval jsem i o tom, že z těch mističek vždy vyberu podle návodu určité množství a až to vypotřebuji, tak znova. Je to lepší pro stavění, ale čas to celkově neušetří. Jak to děláte vy?
    EMMET
    EMMET --- ---
    BATY: Přes PyBricks nebo přes oficiální aplikaci PoweredUp?
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: Neda :)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Hned jsem to musel rozchodit přes PS5 gamepad. Na tom mobilu se to nedá prostě...
    BATY
    BATY --- ---
    Už se to rýsuje, už to jezdí 😉

PETJU
    PETJU --- ---
    I s Orient Expresem.. no parada, tak snad mi ten preorder vyjde!

LEGO Old Train Engine Shed early review - Bricklink Designer Program Series 1
    https://www.youtube.com/watch?v=ozDABmNIel4
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    70653 to zas bude bestie.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam