• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Nova odmena za velky nakup. Ten set mi prijde hodne originalni. Neco takoveho jsem ani nevidel na rebrickable, eurobricks nebo jinde:

LEGO Fireworks Celebration (40689) Upcoming GWP Revealed - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/lego-fireworks-celebration-40689-upcoming-gwp-revealed/
    EMMET
    EMMET --- ---
    VACA: To je otázka definice - vlaky fungují na stejném blurtooth protokolu jako Powered Up nebo třeba Super Mario. Jenom do oficialních aplikací nepřidali tohle propojení, ale jinak spolu komunikovat umí.
    VACA
    VACA --- ---
    JOPS: Jako jo, ale do dupla se zatim technikovy PF snad nedavaj ;D
    JOPS
    JOPS --- ---
    VACA: Člověče, já mám pocit, že všechny věci, které jsou pro děti na baterky, musí mít šroubky z důvodu bezpečnosti, aby to ti malí smradi náhodou neotevreli a nesezrali 🤣
    KAERO
    KAERO --- ---
    E42: Lego basic 740 mam taky. Ale nevim proc kluky to moc netahne. Nejvic stavi nejmladsi, a ten byl nejprv utopeny v dinosaurech (31058 je dokonaly set, taky uz ho prodavaji 7 let v kuse), a ted jede v ninjago dracich. Stare sety, dokonce ani lego city policajti nebo hasici, ho netahnou.
    VACA
    VACA --- ---
    E42: Jj, já vim. To jen já se k nim dostal až v devadesátkách:)
    E42
    E42 --- ---
    VACA: Uvidíme. Tohle jsou mimochodem všechno hluboký osmdesátky.
    VACA
    VACA --- ---
    BATY: Zatim jsem dokončil jen první dvě fáze, -podvozek, a rozchodil elektroniku.
    Hodně se mi líbí jak to má ty plynulý rozjezdy a dojezdy, přijde mi to supr vzhledem k namáhání součástek..

Až to bude hotový tak se chci naučit programování elektroniky pro použití k vlastním kreacím..
    Zatim z toho nejsem vubec moudrej, asi k tomu bude potřeba “powered up” app. V tý “Control+” appce nevidim žádný možnosti..

No, a pak to hned rozeberu, zrovna tenhle set mi neni tak líto dát do rozsypu, jako třeba arocse nebo volvo..
    Ti chci říct že b byl špatnej, ale tentokrát to fakt byl jedinej důvod proč jsem to přines domu:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EMMET: Spíš v pohodě.
    KAERO: Tak nějak.
    VACA
    VACA --- ---
    E42: Tady bych se spíš bál praskání těch disků kol…
    Ozubený kolečka z tý doby mám snad všechny, ale tyhle kola mi praskaly už v těch devadesátkách:(
    VACA
    VACA --- ---
    SHMADE: No jo, samozřejmě máš pravdu, jsem byl asi už unavenej včera…
    Jakoby nechci nic slibovat, protože moje živnost je nevyzpytatelná na soboty..
    Ale koketuju s myšlenkou že bych se zkusil konečně taky zúčastnit..
    S1 mi přijde celkem přívětivá kategorie na začátek..
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    EMMET: Jo jo, to mi take tak prislo :-( no uvidime jak se k tomu postavi.
    EMMET
    EMMET --- ---
    JANFROG: V tomhle případě doporčuji rovnou kouknout na Bricklink, protože pokud se nemýlím, tak se jedná o motor, který už se přestal vyrábět
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    E42: 740 bylo moje 4. LEGO 🤩
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    E42: Tohle jsem mel. Vsechno co vim o autech jsem se naucil z te buginy (pravda, o autech toho zas tak moc nevim :-)
    E42
    E42 --- ---
    U tý 41 let starý buginy pak můžu poreferovat, jak drží ozubená kolečka a spojky .)
    E42
    E42 --- ---
    Jen se dovolím podělit o radost z dnešního nečekaného nálezu u mámy ve sklepě. Myslel jsem, že jsme tyhle sady někomu už dávno věnovali, a on se z nich nakonec bude radovat syn (s 555 si už hraje). A jak se znám, jsou možná klidně i kompletní :)

JANFROG
    JANFROG --- ---
    OK, tak ten motor je mrtvej, kam si presne pisete legu o nove soucastky? :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: to ma rozhodnout AXTHEB. Za me ok kdyz to neni nejaka jasna kradez neciho setu (to co dela lepin, mouldking apod. ve velkem).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam