• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    E42
    E42 --- ---
    HONCKA: Není to spíš dobře při tom, jak se lego dědí po generace?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VACA: BTW proč v současný době, kdy každá druhá hračka má v sobě zabudovanou lipolku pořád lego jede v tužkovkách?
    EMMET
    EMMET --- ---
    NELLAS: A je napíchnout na hradby jako výstrahu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EMMET: Asi jo. Ale mně ukrutně přebývají hlavy :D
    EMMET
    EMMET --- ---
    NELLAS: Řekl bych, že to má naznačovat úpravu postav a vybavení jako v DnD
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si tu odložím. Blížím se do finále toho DnD setu a moc se mi to líbí po všech stránkách. Vysírá mě jen jedna věc, snad ke každé figurce jsou dvě hlavy (mužská a ženská). A teď, někdy ve 24. pytlíčku, mi to řeklo, že u té postavené figurky z 5. pytlíčku si můžu vyměnit hlavu s pokrývkou, můžu přidat plášť a věci do rukou. Mám moc hlav a málo těl. To nemohli udělat o pár figurek víc?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    VACA: spravia novu sadu; lego historic ;)
    VACA
    VACA --- ---
    HADIAK: tyjo, představa že jednou v techniku nebudou pístový motory a s tim spojený převodovky, rozvody a differáky, mě trochu děsí...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: zaujimave, ze lego pride s ohnostrojom v dobe, ked sa od ohnostrojov upusta, z roznych eko hladisk...
    EMMET
    EMMET --- ---
    DURDIN: Mario figurky jsou vlastně velké čtečky. Asi by se daly udělat s propojením technicku nějaké Mario karts, kde by se závodilo a zároveň nějak sbíraly body přejetím čárkových kódů
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    EMMET: super mario propojený s technicem by mohla být zajímavá kombinace. My doma tomu mariovi nikdy nepřišli nějak na chuť, ty samotné sety se musí stavět z tabletu/appky, pak se tam "nějak" hraje, ale vlastně doteď nevím co je cílem a děti nijak moc nezaujalo, že by si měli stavět vlastní dráhy. Asi by mě bavilo udělat nějakou dráhu co by se hýbalA podle toho co dělá Mario, ale asi by to taky nebavilo děti.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Nova odmena za velky nakup. Ten set mi prijde hodne originalni. Neco takoveho jsem ani nevidel na rebrickable, eurobricks nebo jinde:

LEGO Fireworks Celebration (40689) Upcoming GWP Revealed - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/lego-fireworks-celebration-40689-upcoming-gwp-revealed/
    EMMET
    EMMET --- ---
    VACA: To je otázka definice - vlaky fungují na stejném blurtooth protokolu jako Powered Up nebo třeba Super Mario. Jenom do oficialních aplikací nepřidali tohle propojení, ale jinak spolu komunikovat umí.
    VACA
    VACA --- ---
    JOPS: Jako jo, ale do dupla se zatim technikovy PF snad nedavaj ;D
    JOPS
    JOPS --- ---
    VACA: Člověče, já mám pocit, že všechny věci, které jsou pro děti na baterky, musí mít šroubky z důvodu bezpečnosti, aby to ti malí smradi náhodou neotevreli a nesezrali 🤣
    KAERO
    KAERO --- ---
    E42: Lego basic 740 mam taky. Ale nevim proc kluky to moc netahne. Nejvic stavi nejmladsi, a ten byl nejprv utopeny v dinosaurech (31058 je dokonaly set, taky uz ho prodavaji 7 let v kuse), a ted jede v ninjago dracich. Stare sety, dokonce ani lego city policajti nebo hasici, ho netahnou.
    VACA
    VACA --- ---
    E42: Jj, já vim. To jen já se k nim dostal až v devadesátkách:)
    E42
    E42 --- ---
    VACA: Uvidíme. Tohle jsou mimochodem všechno hluboký osmdesátky.
    VACA
    VACA --- ---
    BATY: Zatim jsem dokončil jen první dvě fáze, -podvozek, a rozchodil elektroniku.
    Hodně se mi líbí jak to má ty plynulý rozjezdy a dojezdy, přijde mi to supr vzhledem k namáhání součástek..

Až to bude hotový tak se chci naučit programování elektroniky pro použití k vlastním kreacím..
    Zatim z toho nejsem vubec moudrej, asi k tomu bude potřeba “powered up” app. V tý “Control+” appce nevidim žádný možnosti..

No, a pak to hned rozeberu, zrovna tenhle set mi neni tak líto dát do rozsypu, jako třeba arocse nebo volvo..
    Ti chci říct že b byl špatnej, ale tentokrát to fakt byl jedinej důvod proč jsem to přines domu:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EMMET: Spíš v pohodě.
    KAERO: Tak nějak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam