tak hotovo, chybělo jen jedno světlo ze system dílků. Konečně se zase můžu vrátit ke svýmu projektu, byl jsem hodně naivní když jsem myslel že tohle budu mít za jedno odpoledne hotový. Jen abych zkontroloval jestli je set kompletní....
Je to hodně dobrej set. Za mě osobně strčil do kapsy technic defendera, kterej byl pro mě top. A to jak vzhledem, je to fakt krásně vymodelovaný, tak i technikou stavby a funkčností..
Zapínací diferáky jsou pecka, už jen to když člověk slyší jak zacvaknou spojky po stisknutí tlačítka... A krouťák to má jako bejk, díky hubům s planetovou převodovkou. Jen asi neni dobrej nápad tyhle huby použít na věci jako LTT (což jsem původně chtěl na přední nápravu), protože se lidem zadíraj, a rozebrat nejdou. (nedestruktivně)
Jestli ho teď rozeberu jako dárce dílů, tak později určo zase složim jako platformu pro modding... Ale prostě i proto, že je to fakt pěknej model.
Nevim proč, ale dost jsem tenhle set podceňoval. Z obrazovky to nedělá takovej dojem jako naživo, asi...
(za svoji případnou negramotnost se předem omlouvám:)