• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    JOPS
    JOPS --- ---
    POHODAVOLE: Taky jsem dostal a musím říct, že to byla radost stavět 👍🏻👍🏻
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nejlepsi Lego, na ktery padla hromada novych kostek :)

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já se teda přiznám, letos pod stromečkem nebylo žádné lego. Ale měli jsme doma aspoň lego adventní kalendář a koupil jsem si creator krabici (takovou tu velkou lego kostku), tak na veřejný lynč to není :D
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Papírové sáčky se tu řešily i minulý rok po Vánocích a vidím změnu, aspoň u mě. Letos u nás většina v povoskovaném papíru a pár plastových, ale minulý rok většina v plastovém sáčku a jen výjimky v papíru.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Je to podle tovarny a potrva to asi jeste rok-dva nez prejdou vsechny. A myslim ze nektere sety se delaj jen nekde, kvuli optimalizaci, takze ne vsechno se vyrabi v Kladne
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Mame set z letosniho zari a jsou tam papirove, plastove a papirove s vnitrnim potahem v jedne krabici. :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    vyhoda plastovych je ta, ze pri rozbaleni si jednotlive sacky podavame z ruky do ruky a pozerame ake zaujimave a nove kocky su vo vnutri :D (bez otvorenia, lebo su priehladne :) )
    KAERO
    KAERO --- ---
    Aha, Gabinin domecek je starsi set (2023), myslel jsem ze to je novinka. a ma plastove pytliky, pricemz Ninjago drak je z letosniho roku (papirove pytliky).
    Mno doufam ze Lego fakt plne prejde na ciste papirove pytliky.
    BESH
    BESH --- ---
    BESH: Tak oprava. Nektere jsou dokonce ciste papirove.
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: My ted otevreli 2 nova lega a oboji byla dokonce kombinace. Vetsina pytliku papirova s vnitrnim "pogumovanim", ale i nekolik ciste plastovych. System v tom moc zatim nevidim.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    my teraz v novom sete (bmw) 2 navody v jednom papierovom baleni, kocky v plaste (7ks tusim).
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NELLAS: nevim :) pripadne me napada, ze ty v plastu mohly byt nabalene jeste pred modernizaci linky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAJAOVA: U nás se prodává i z jiné než z kladenské?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NELLAS: jestli to neni podle tovarny, jestli prechazi postupne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: A není to třeba ještě nějaká starší sada? Jinak v něčem jsem měla všechny pytlíky kromě jednoho papírové, to bylo teprv divné.
    KAERO
    KAERO --- ---
    LEGO v posledni dobe dava kosticky do papirovych sacku. Ale ne vsechny. Drak z ninjago mel papirove sacky, ale Gabinin kouzelny domecek plastove. Nechapu proc, tusi nekdo?
    Navic - ty papirove sacky jsou zevnitr pokryte tenkou vrstvou plastu. Tusi nekdo jestli to je aspon celofan (snadno rozlozitelny), nebo klasicky polyetylen?
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    NELLAS: Jo no, me se libi uz dlouho, ale prave jsem si rikala, ze ji fakt nemame kam vystavit.. no ale byly takovy priznivy ceny, ze jsme se rozhoupali 😀
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIEW: Roklinka je nejlepší set, mám ji už skoro tři roky. Ale aktuálně je rozložená.
    BATY
    BATY --- ---
    LUCIEW: Tak gratuluju, ale vůbec vám to teda nepřeju!

;)
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    NELLAS: Je to tak, ale hlavne fanousky lega :D akorat uz to nemame kde vystavit 🤦🏻‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam