• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Nějk to tu tuhne, nadhodim jednu otázku

Jak je to s obranou a tou přiměřeností? Když mě třeba někdo napadne a já bych to nějak neodhad. CO mi hrozí, jak se to stíhá atd?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    FINSON: To je revolver s vestavenym Joker-draw efektem :-) OT over. :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    On ten Smith & Wesson v téhle ráži vypadá spíš jako puška :-)
    Končím OT.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    ...ovsem z cehokoli v tyhle razi nemusis strilet, to staci ukazat. ;-)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    FINSON: Dokud to budes mit v tom zminenem provedeni FMJ nebo i SWC, tak ne :-) Nevyhoda je, ze tim prostrelis jeste nejmin 5 bab a jejich potomky do 3 kolena, co se nahodou pripletou za toho, kteryho budes strilet. Ale tohle uz zacina cim dal tim vic patrit jinam.
    FINSON
    FINSON --- ---
    NAVARA: Zakázané jsou mj. i střely zápalné.

NAVON_DU_SANDAU: Má .50 SW FMJ zvýšenou ranivost (úsťová energie přes 3000 J) ? ;-)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    NAVARA: Na noseni zakazany cokoli se zvysenou ranivosti :-((
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: nebo fireball :)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    (idealni je vibrovat na razi .357 Magnum)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak, tak. Osobne se domnivam, ze holejma rukama zvladne protivnika se dvema nozi leda Batman, pokud teda clovek neovlada techniku Vyronu Univerzalni Jemnovibracni Lasky.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ZELENY: hele, to je tezky. ja at cokoliv napisu, tak to je z pohledu clvoeka, kterej ty vecio kterejch pise uz nekdy nejakym zpusobem provadel, a ty na ne odpovidas z hlediska cloveka, ktery je posuzuje selskym rozumem.

KDyz napisu ze bych pouzil kop, tak logicky takovy, jaky bych zvladl. Pro tvoji informaci, oblecnei si vybiram zasadne takovy, aby mne neomezovalo v pohybu, a kazdy rano pote co vstanu se lehce protahuju a pripadne chvilku cvicim kopy a udery na pytli (a zatim sem si pritom slachy nenatah, ackoliv predtim nedelam nejakej brutalni streching)

nicmene roztstep neudelam ani to v uvedene situaci neni potreba - po uspesnem pushkicku mas casto hlavu soupere na chvilicku zhruba ve vysi pasu coz je idealni na koleno, ale kvuli tem nozum bych koleno neriskoval

NAVARA: klidne se ptej v poste, ono nemuzes pocitats tim, ze laik bude mti sanci ubranit s eproti cloveku s dvema nozi - ja sams e za laika nepovazuju, nicmene taky pisu jen to, o co bych se pokusil:) zda by se mi to povedlo, je vec jina:))
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    NAVARA: No jako dorážel kopem do hlavy, chtěl básník říci ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZELENY: to jsem pochopil, ze se mluvi o pripade, kdy ma souper trochu blize k zemi :)

predklonilo a klopytnul by (pokud by tedy rovnou neletel na zem) a dorazel bych ho kopem na hlavu
    ZELENY
    ZELENY --- ---
    CYBERKOTLIK: a taky si me dostal tim kopem na hlavu. Nevim jak ty ale bezny clovek ikdyz udela po zahrati a roztazeni rozstep , tak normalne bez roztazeni tu nohu tak vysoko nedostanes, a navic tim jak to zkusis si akorat natahnes slachy na nohach, navic te vetsinou nepusteji ani kalhoty, pokud nechodis venku v teplakach nebo kimonu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: Diky, ostatni otazky uz by zalezely na situaci, tak vystacim s timto.
    Osobne bych asi taky zkusil spise ten fireball, davam mu ve svem pripade vetsi sanci :)

NAVON_DU_SANDAU: soud sice neprijima paranormalni dukazy, nicmene fakt, ze ty stoji a on je popalenej a mrtvej, stejne asi zustane na tobe, zadna vyssi moc (zeptam se pravniku :)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ZELENY: Pochop, že to byla jen prostě imaginárí a příkladová situace.. Ono by taky možná šlo se otočit a běžet když už ;)

Ostatně s tou péřovou bundou nějak nesouhlasim - ta se dá propíchnout velmi lehce!
    Kdysi v dřevních dobách jsem se učil něco podobný s ručníkem, ale to je použitelný tak možná někde na koupiliště nebo na pláži a šlo tam o to, že tu ruku s nožem rychle "obejmeš" ručníkem a škubneš. Což s péřovou bundou asi těžko jentak uděláš ;) Ostatně přijde mi to pro reálnou a praktickou situaci pokud to nemáš perfektně nacvičený celkem nereálné ;)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Vas pohled je omezeny hrubymi vnejsimi styly!

KRVAVY_KRUMPAC: To by u soudu asi proslo spis, nez ustrelena hlava, pravda.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ZELENY: to s eme muzes zeptat, jak bys dejchal. hele, ja trenuju ruzny BU asi dvanact let, a ve svech se trenuje pohyb jak vpred, tak vzad...takze mi ver ze vim jak mam ustupovat, ale nevim jak ti to mam tady virtualne predvadet.
    ZELENY
    ZELENY --- ---
    CYBERKOTLIK: a jak by si prosim te ustupoval? uvedomujes si ze kdyz jdes po zadu , tak nemuzes jit tak rychle jako od smerem k tobe, navic je velka sance ze o neco zakopnes a na zemi te lehce dodela.
    KRVAVY_KRUMPAC
    KRVAVY_KRUMPAC --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: nebo taky zkusit na nej Fireball :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam