• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: historickej, ale v nem jsou ruzny syly, a ten "normalni s kordem" vychazi s francouske kordove skoly 18teho stoleti:) A jeste na zacatku 19teho jsou zaznamenany pripady politiku, co si sly vyrikat neshody ze snemovny pomoci duelu ven:))
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    hmmm serm je hodne vzneseny umeni... myslis normalne s kordem? ne nakej historickej :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: jsem sermir:) ZAlezi co od toho chces, boj beze zbrane maj celkem na urovni, kdyz berem v potaz ze to je jen sebeobrannej system a ne U, ale ty zbrane obcas haprujou, ale to je zas dany kompromisem.
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    CYBERKOTLIK:
    dost se o tom cet a spis mi prislo dobry, jaky tam byly rady jak se zachovat v ruznejch situacich, hlavne psychicky... ale zase sou tam takovy moc ziedalizovany chvaty, jako s tema pistolema etc... ty delas co?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: ja sobne sm byl jen na jednom seminari, nicmene myslim ze metodiku maj dobrou, nektery veci bych ovsem nekousel (konkretne s tim nozem mi to neprijde dobry)
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    CYBERKOTLIK:
    parada, konecne normalni lidi :) si i vem von jak utoci jak zombie zpomalene tezkopadnym pohybem a ten druhej dela skoro tak rychly pohyby jak v realu,,, a hlavne vi co pride zejo, choreografici :D

a este to: co si myslite o efektivnosti krav maga?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    FSTAB: nemusis nic tocit, vsichni vie ze tohle je spartakiada, takovejch veci je na netu mraky....
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=xWrviw6M9Eo
    takovyhle videa mi pridou nepochopitleny, dycky ten utok tim nozem,,, to prece v realu nikdo nedela, aspon ja osobne matu druhou rukou, schovavam nuz do posledni chvile a kdyz se jedna o utok tak dynamicky menis vedeni noze abys nepritele zmatl ne? ja to natocim asi na telefon odpoledne, todle fakt nechapu heh
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    chci se zeptat, vrha tady nekdo noze typu segal wave technikou?
    FSTAB
    FSTAB --- ---
    BRUKEV:
    to se ti po uderu trosku ohne a uz to nezavres...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    http://www.aukro.cz/item311276298_teleskopicky_obusek_nova_verze.html

Nevíte někdo, co je to za typ? Zda čínský šunt, či co? Vypadá na nekalený, ale to je ekl.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    GILHAD: Neposadil ses sám? To mě to jde docela snadno, musiš se zvedat pomalu, rovný zada, netahnout to ramenem. Vypada to jako Drakula když leze z rakve :)

GILHAD
    GILHAD --- ---
    hmmm ja byl sesnerovanej, ze jsem rameny nepohnul ani kdybych chtel a posadit jsem se taky sam z leze nedokazal ... ale srostlo to fest.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    hmm, tak týden pryč a pořád mi v to přeskakuje.. Asi se moc hýbu. :(
    A nosili jste ruku v tom trojcípym šátku? Ja to asi zkusim, doktor řikal, že nemusim, že stačí volně spuštěná ruka, ael i chuze mi stim ramenem škube.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Jo, mit to co nejvic v klidu, at to spravne sroste - ty kosti se musi proti sobe chytit a trva to nez je ten spoj natolik pevny, aby se zase hned nerozlomil pri pohybu. Nemusis nic tahat v rukou, lehke zakrouzeni rameny ti to polame klidne taky, dokud to neni dost pevne srostle ...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ESELVIRA: No, asi tím nehýbat, aby to srostlo. Měla bys to mít fixované, aby se úlomky kosti nemohly vůči sobě pohybovat.
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, taky jsem se ještě nechala přiomotat normálníma obvazama, je to o trochu lepší. Ukazat se mu jdu za 5 dni, tak snad se to nějak zlepší. Oni mi toho na pohotovosti moc neřekli. Klidem myslíte co? Celodenně lůžko? To snad neni nutny, pokud nic netaham v rukou, ne?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ESELVIRA: driv se delala fixace normalne sirkejma obvazama, a to podle me drzi lip, tak mozna zkusit skocit za doktorem, rict mu ze se to ejbe, nechat si klidne udelat rtg a at ti udela poradnou fixaci
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ASHRAK: Asi jim dal čas aby srostly.
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    to můj kámoš měl kdysi zlámaný obě klíční kosti a furt trénujeme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam