• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    2MEK
    2MEK --- ---
    Klasickej syndrom internetovyho pistolnika.
    Kdyby neco podobnyho videl, byl by prvni, kdo by sklopil zrak a jakoby nic odesel.
    JOPS
    JOPS --- ---
    YGGDRASSIL: pockat, ty mi chces naznacit, ze je v poradku, kdyz ty budes sedet na lavicce, pokurovat dymku miru, prijde typek a natankuje ti ji takovou, ze ti i podlaha je mala a pak do tebe rube dalsi dve minuty a ty se ani nesnazis/nemuzes (prece jenom bych z toho asi taky byl vykolejenej) branit ? To je podle tebe ok ? To, ze se tomu dotycnemu nic nestalo je stesti jako prase.

Kdyz zminujes vesnicke rvacky, par jsem jich videl a je to uplne o necem jinem. Tam se do sebe vetsinou dva pustej a rezou se hlava nehlava, dokud nekdo "nepadne". A vetsinou to je vzajemne.

Jinak autor blogu to samozrejme prehnal. Predstava, ze zastrelim toho, co zrovna dokopava nekoho na zemi a on to nahodou bude ten napadenej je docela usmevna :)))
    S474N
    S474N --- ---
    YGGDRASSIL: obycejna presdrzka? To jste vy, pane soudce?
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    JOPS: no nevim, kdo je tady nejnebezpecnejsi psychopat:D jestli tomu dobre rozumim, autor blogu vesele planuje zastrelit cloveka, az priste uvidi nahodny konflikt, o jehoz pozadi nebude nic vedet. na zaklade toho, ze videl video (mohu hodnotit, take jsem ho videl), kde chlapek serezal druhyho chlapka, jemuz se nakonec vicemene nic nestalo - byt to bylo dost nesportovni, porad celkem obycejna presdrzka, jaky se na vesnicky tancovacce dejou tri za vecer, zadnej silenej exces. libi se mi ten smysl pro primerenost:D priste by treba mohl rovnou vysypat zasobnik do zad nahodnyho kolemjdouciho, kterej ho ohrozil tim, ze se na nej nesympaticky podival:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LODBROG: ta diskuze pod tim, to je neuveritelne, co ten Hermanek je za hovado :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Zločin sebeobrany. Blog - David Karásek (blog.iDNES.cz)
    http://karasek.blog.idnes.cz/c/347720/Zlocin-sebeobrany.html
    NELDOR
    NELDOR --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Jen pocitej s tim, ze po prvnich par trenincich budes mit problem druhy den vstat z postele ;-). Ale pak se to pomerne rychle zlepsi, telo si na pravidelnou zatez zvykne prekvapive rychle a nauci se regenerovat o dost rychleji. Chce to to nevzdat a chodit poctive (aspon) dvakrat tydne. A pri spravnem cviceni se ti to koleno muze kupodivu i zlepsit.
    TRIPRD
    TRIPRD --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Jasne ze muzes zacit. Nejspis uz nebudes kralem ringu ale je to pohoda.
    Koleno zabandazuj, upozorni trenera a jestli nemas nalez tak by se to mohlo se zatezi postupne zlepsit.
    HLUCHEJ
    HLUCHEJ --- ---
    TITUS_PETRONIUS: Jsem na tom podobne a zacal jsem dva tydny zpatky. Je to fajn. Jen z rozcvicek se mi delaji puchyre, ale to asi bude o zvyku...
    LUDO
    LUDO --- ---
    TITUS_PETRONIUS: ano!, ale bude to boliet :) a to nemyslim len uderi
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    caute, potreboval by som radu: moze lenivec - ITckar sediaci za pocitacom uz asi 10 rokov zacat s thajskym boxom? Ja len ci to ma vyznam, mam tu par medrov od panelaku nejaky klub... (yo a boli ma koleno, ale doktor vravi ze mi nic nie je)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: oka, to mě těší :-) toš měj se fajně!
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Jen jsem rad za slusny ukonceni diskuse. Na nyxu ne tak casty jev :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: za jaký? :O
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Beru Tě za slovo ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: asi moc komplikovaný, tak třeba jindy ,)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: To není pravda. Já netvrdím, že je aikido nebo karate špatné. Tvrdím, že má Pavel libovej program pro děcka. Dávám doporučení, nekydám hovna na jiný. V tom je rozdíl.
    TRIPRD
    TRIPRD --- ---
    KLERIK: V peti letech je to naprosoto jedno, zjisiti si jen jestli umi pracovat s detma. Ma to sva specifika. A jeste, jestli je to klub ktery ma detskou pripravku tak je to v pohode. Jestli uci aikido jako takove petilete deti, je to scestne.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RADAR_PIBTL144: tahle úvaha nefunguje už jenom proto, protože máš na jedné straně konkrétní školu, na druhé straně zobecnění aikido, karate, v neposlední řadě taky hodně velkou časovou proluku - s nadsázkou: co učil PM v dobách, kdy jsi chodil do karate? .)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    DARJEEL: Je to samozrejme nadsazka, ale Pavel ma jednak libovej program co se sebeobrany tyce, ale predevsim poyb/sila/kondice.
    Kdyz si vzpomenu, co s nama delali na aikido a na karate, kdyz jsem byl decko, tak bych tam teda uz nesel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam