já sem ted od mamky ze školky získala několik cd s výukou. Na každem je něco jiného.. dají se volit různé stupně obtížnosti. je tu pexeso, bud proti někomu,nebo sám s počítačem. pak takové ty věci, jako že je napsáno písmeno Aa a na tabuli sou jablíčka, v každém nějaká píjsmenka a ty máš za ukol kliknout na to samé. pokud je to špatně, řekne to je špatně a řekne i jaké písmeno tam je. No a když dobře, tak to pěje chválu, a pokaždý trošičku jinak, tak se to neomrzí.. hrají se různé kola.... Nebo třeba zase A sou obrázky a máš najít ty co začínají a.. a takovéto různé úlohy.. moc hezký.
počítač máme u nás všichni. Muž je IT, já účetní, takže nás u toho vidí sedět docela často.Počítač podle mě není špatná věc, ale rozhodně jí chci naučit, že je to k získávání informací, učení a pracování. Hlavně at chci nebo ne, tak je to budoucnost. A jediný co můžu doufat,je že mi v deseti nerozšifruje všechny hesla. Jinak na pohádky koukáme večír místo večerníčku(nemáme tv). Ale i na druhou stranu jí ted zapíšu na keramiku a na balet. hodně se v létě snažíme trempovat, takže PC u nás není na prvním místě.