• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    GIO
    GIO --- ---
    FILOMENA: joo to je podobny u nas, staci se zaklonit, vidim dost, co bych pokracoval.))


    ZEMINO:
    TULENI:

    me to zas tak moc netrapi, na druhou stranu,a spon nebude chodit v necelych mesicich jak jeho otec:)) doufam:) jeste chvilka relativniho klidu.)
    TULENI
    TULENI --- ---
    GIO: ja si taky myslim ze to neni dulezite a ze i kdyby byli nastejno tak neni kam spechat, na jednu stranu je to fajn ze uz je mobilni na druhou stranu ted se plazi vetsinu casu za mnou za mohutneho stezovani si, takze nic moc jako :) navic on ma jako silnou motivaci asi segru ktera je taky slusny torpedo a byla taky velmi rychla a on uz uz by ji chtel stacit :) dneska pokoril nasi vysokou matraci kterou mame jen na rostu na zemi na spani a mel z toho tak strasnou radost ze tam za ni vylezl :))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    GIO: náš malý se přetočil prvně až v půl roce přesně,pak zase dlouho nic,ale v roce začal chodit..pořád (2,5)je to spíš povaleč,ale když se mu chce,tak je šikovný až běda :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    GIO: nezoufej, ja fyzioterapeut mam doma tez lenosku s velkym "L" . Stelinka se jeste ani netoci ze zad na bricho, je nar. 25.8. jednou to predvedla, asi pred tremi tydny a od te doby vubec. pani pohodlna, vzdy se otoci na bok, zakoloni hlavu, zkoukne co je kde kolem a opet se otoci na zada. mrska jedna.
    GIO
    GIO --- ---
    :-D aha.)

    jo tak to jsou o dva m., to je v tomto veku docela rozdil. jsem myslela, ze jsou bliz a uzuz si rikala, ze ten nas je teda extra lenoch,) ale co uz, i kdyby byl.
    TULENI
    TULENI --- ---
    GIO: nevim kolik je vasemu prditku, nasemu bude pomalu 8m takze bych rekla ze standard, ze uz by mohl teda spis uz i lezt po kolenou normalne, ale jak tu mame vsude plovoucku tak mu to klouze a je jistejsi na brise :)
    ad_kocour..nene, to jejen obrazek na krabici s hills :)
    GIO
    GIO --- ---
    to je masér.) to nase "těžítko" fakt nikam nespěchá, teprv se taktak stezi obcas prekuli a to neni moc mladsi, vid..jnak na fotce je super taky samostatne zakempena kocka (kocour?.) v pozadi:))
    TULENI
    TULENI --- ---
    GIO: plazi se uz vic nez mesic, kdyz je namiste takje na kolenou a stoupa si kde to jde. Vcera me dostal kdyz jsem prisla do kuchyne kde si hral predtim na zemi a on si klidne stal u krabice s hrackama :) Eri se postavila az kdyz regulerne lezla po ctyrech..
    GIO
    GIO --- ---
    TULENI: malej uz leze?.)
    TULENI
    TULENI --- ---
    trocha domaciho kempingu ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: to jsem neznala, dik :]
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: tak jsem koukala na "poissonrouge" a musím říct, že české "hravé učení" mi asi připadá lepší: http://www.hraveuceni.cz/index.php (dokud se člověk neregistruje, tak je to časově omezené, pak už bez omezení)
    RANA
    RANA --- ---
    k danemu tematu vrele doporucuji: tzv. bebjypank a cd kasparek v rohliku http://www.bejbypank.cz/img/clanky_next/jukebox/05_Strejda_Jara.mp3 ..to je nase a nejen tenhle song :)
    RANA
    RANA --- ---
    RANA
    RANA --- ---
    RANA
    RANA --- ---
    dnesni hra spocivala ve vyberu povolani...neda se nic delat, ale "popelari to jsou pani"... :] pry bude popelarem..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: presne to jsem chtela rict :]
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZEMINO: imo je to uvítací "hymna" skoro na všech cvičeních - u nás se to pro prcky používá dokonce i v sokole místo klasického sokolského pozdravu. Akorát teda jedna cvičitelka nám říkala, že z psychologického hlediska je to lepší upravit na "dneska si to užijem", protože ta verze o nezlobení není úplně ok (podsouvá to dítěti, že jindy zlobí a už dopředu se s tím kalkuluje, navíc i obsahově je "zlobení" dost vágní a negativní termín). :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    NACITALKA: my ten poslední verš používali na začátku cvičeni,kam jsme chodili,a děti kroutili ručičkama jao že nebudem! a na konci cvičení jsme ten konec měli,nashledanou za týden! .)
    MONKA
    MONKA --- ---
    PETJULE: taky čerpám z těchto stránek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam