SANTAL:
FOXOVA:
on má dovolenu jednu pohádku dle vlastní volby v pátek večer a jednu v sobotu ráno. většinou volí věci jako "byl jednou jeden život", nebo pořady z přírody. díky vlivu kamarádů ze školy miluje star wars, leč to má momentálně zakázané.
ovšem nastala situace, kdy tohle koukání je naotlik "vzácné", že když mu místo TV nabídnu společné trávení času třebas hraním deskových her nebo procházkou/sportem, odpoví mi, že hrát si může pořát, televizi má jen málokdy a proto radši chce pohádku. jelikož kvůli práci syna vídám dost málo, víkend jen jeden v měsíci a pátky skoro vůbec, tak mě to hodně mrzí... a přemýšlím, jeslti to povolit víc ( což nechci, nechci mít dítě sedící před obrazovkou, když místo toho může být venku ), nebo zakázat úplně, aby pak "musel" volit mezi časem tráveným se mnou vs časem tráveným hrou dle vlastního výběru.
ve školce se mohl koukat častěji plus měl vlastní PC, od té doby, co se TV omezila a PC sebralo, se pořád nudí a nudí a nic ho nebaví a chtěl by jenom sedět u PC ( čímž mi dává jasně najevo, že je otm oje ivna, že se nudí, protože já mu to zakázala ). prostě podle mne je odebrání těhle věcí dobrým krokem, ale u něj se projevuje frustrace ze ztráty kvantity podnětů, už skoro rok. ani škola ho nebaví, jen kroužek.