• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    BEBERA: Aha. :o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANDRASTE: tam mělo byt "skoda, ze nejsem z Prahy"...:)

NACITALKA: ono to vedle dotovanych kurzu za 60Kc/hod vypada hodne, o tom zadna :(
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    BEBERA: Když kouknu na FB na adresu "Ich kann Deutsch", tak je tam Praha 4, Podolí. :o)
    LAURA
    LAURA --- ---
    NACITALKA: :( no, co na to říct.. já bych se vůbec nezdráhala takovou cenu zaplatit a přemrštěné mi to vůbec nepřijde (ale mám doma učitele angličtiny a tak vím, co práce za tím učením jazyka je). Od kolika doporučuješ výuku NJ? Synovi je 3 a 1/4, je bilingvní (ČJ, AJ) a o němčinu bych určitě měla zájem. Ideálně jsem si říkala tak od 4 let..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: Skoda,ze nejsi z Prahy, hned bych k tobe syna poslala :) Jak to popisuješ, je to skvele. Tech financi je mi dost lito, taky bych za výtvarnou nemcinu ocekavala vic nez 100 Kc/hod...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BEBERA: grant je dobré mít každopádně, celé to utáhnout jen z příspěvků na lekci je hodně obtížné, pravě proto, jak píše Nacitalka, že je třeba řešit materiál, úklid, nájem, lektorné,...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Jak se vlastně v Praze pohybují ceny kroužku? Syn chodí na výtvarný kroužek pro male děti a stoji to 60/hodinu (10 děti,2 Pani). Prijde mi to teda už extrém,bud na to maji nějaký grant,nebo to maji jako koníček,jinak to nechapu...materiál,příprava,nájem...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Když to vezmu z pohledu rodiče, tak za 200 na hodinu bych jako čekala spíš individuální lekci než skupinovou výuku... A když tam bude míň dětí, nebo je to bude stát míň, tak už lektorovi nic moc nezbyde.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: me ta cena take prijde vysoka...ale nevim, jestli tomu dobre rozumim. 100,- na hodinu je mi jasne.
    50,- za zaka je myšleno presne jak?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: to je fajn. Jen ta cena mi přijde vysoká.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: vypada to pekne. Jak jsi dopadla s hledanim grantu na ucebnu? Existuje neco takoveho?
    ADD
    ADD --- ---
    FOXOVA: Já jsem s nimi spokojená, takže pokud v rodině nemáš alergiky (na ty konkrétní vci), tak se těch tubiček neboj. Někomu vyhovují, někomu ne. Když spěchám, jsou dobrým a čistým řešením.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PETATA: souhlas, timhle loni bez potizi zdobil dvouletak...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: ti byli i na ty Montessori vystave. neco jsem nakoupila. Barvy uzasny i material je skvely.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    FOXOVA: Holky to z té tuby ani nebyly schopné vymáčknout :-( Nakonec dostaly štětce a špejle a malovaly tím.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Tohle je zatím to nejlepší, co jsme našli na zdobepní perníčků http://pekarskyraj.cz/inshop/catalogue/products/pictures/zdobi%C4%8Dka%203.jpg
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    hmmm, tak diky prave jsem byhodila 50 kc... koupila jsem pred casem ty tuby s bilou barvou....:( hlavne pro holky, ze ten pytlik neudrzej.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Ty tuby jsou hlavně k vzteku, loni jsme je měli, a nakonec jsem je na konci rozstříhla, vypláchla a použila jen ty špičky v pytlíčku s normální polevou. Ta oetkerovská poleva je tuhá, trhá se to, olupuje...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: Tuby od Dr. Oetkera, tedy konkrétně červená, obsahují to svinstvo E120 (kromě takových těch věcí, jako že se nesmí přidávat do potravin pro děti do 3 let, nebo že výrobci sami píší, že může způsobit/zhoršit ADHD etc., tak je ne to dost alergií -i můj syn se z toho celý osype .-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam