• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    My jsme to letos nevydrželi a pořídili kuchyňku z Ikey, holky (2 a 4 roky) teď pořád vařej, takže budou šťastný jak blechy, k tomu nějaké drobnosti, knížku, hrneček s kočičkou, pyžamko, lahev na pití... Spíš se děsím, co bude u babiček, protože ty si vždycky nechaj něco doporučit a doplněj to dalšíma darama. Počítám, že po Vánocích si budem moc otevřít hračkářství... Snažím se je aspoň směřovat na vodovky, štětce, pastelky apod., protože toho je spotřeba a hodí se to vždycky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TORUVIEL: B dostane tu hru http://www.maxikovy-hracky.cz/.../podle-znacky/orchard-toys/hra-leze-pavouk-leze-vzhuru-orchard-toys
    u babičky a dědy, velké děti tam od nás taky dostanou společenskou hru. Ale bereme si to tedy domů.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZEGA: Já mám pro dceru (2r) jenom knížku. K nám do minibytu se stejně nic už nevejde (co dostane od babiček u nich taky zůstane).
    LAURA
    LAURA --- ---
    ZEGA: myslim ze to staci.. rozhodne lepsi pristup nez u nas. my jsme zavaleni hrackami... pokud ti to jo neda, porid nejaky pekny barvy aby si mohla ten domecek vybarvit.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FOXOVA: já maximálně tři dárky, ono mu to ve dvou letech stačí. Pak by stejně nevěděl s čím si hrát. Letos dávám bagr, letadlo a mašinku (nic mu genderově necpu, dopravní prostředky jsou hit).
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ty jo, ted nevim zda jeste neco nedosehnat. dcera (2,5) dostane papirovy domecek z lidl. tot vse. cekam ze od babicek toho bude mnoho, ale doma jen jeden darek.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    jo jeste kazdemu knizku jsem zapomela!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    B, dva a půl roku, od nás dostane batůžek, xylofon, modelínu s takovou pumpou na lisování tvarů a knížky a pak ještě takovou společenskou hru, knížky dostane pokud vím i od dvou svých bratrů, od dalších dětí nevím. Moje máma dárky nedává, od druhé babičky s dědou něco malého. Dárky puberťáků nevypisuju, to je nuda nud nuda šeď :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    diky za reakce. Jsem fakt uzklidnena.
    jinak kauf aktovka 400,- nova pred rokem ve vyprodeji, velky tempery za 35,- kohinor + 15 vodovky taky kohinor. Vse tesco zarijovy vyprodej.
    nejak mam pocit, ze nekupuju vanocni darky, al ezas mam behem roku tak naplneny skrine .... uz chapu moji matku :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja mam teda jeste pro holky do pokojicku pro kazdou polstare na zem ve tvaru kvetin. maji novy pokoj v novem byte, tak chci aby ho mely rady. Ale to nepovazuji za darek. Ale zas proc jim to nedat pod stromecek ze:)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BLANQ: zaujala mě mumie :) to je její záliba? toničku taky zajímaj divný věci, tak se nedivím. kamarádky dceru v tomhle věku zajímal titanik a kostry ;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    já si vždycky říkám, že toho nesmím moc kupovat, ale postupně to střádám ve skříni a už je toho zase nějak moc :/ a to už jsem nějaké oblečení dala jen tak (bojím se, aby nebyla pod stromkem přehlcená)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    a syn 8 měs - válec na lezení, gumové auto, vodolepky do vany, oblečení (to mu bude šumafuk)
    tu garáž pro auta dostanou s tonkou dohromady
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    FOXOVA: nase mala 2,5 dostane princeznovske saticky (dvoje ze sekace po 150,-), kabelku, dreveny rozrezavaci dort, cesaciho ponika, zrcatko, satek. od babicek sperkovnici a nejake holcici duplo.
    syn5let.. kulickodrahu (300,- rozsirujem tu co uz doma ma), nejakej pristavni jerab k masinkam (uz tretim rokem to miluje nadevse), brusle z druhe ruky za 200, tricko angry birds (proste to musi mit), kruzitko z lidlu, drevenou truhlicku od vietnamcu za 100 s pokladem (sklenenebarevne kaminky). od babicek nejake lego a zrejme asi taky detske klavesy. ....zkratka darku jak nas.... :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja prave davam dceri 6 let aktovku a vybaveni - tempery, vodovky. Jeji velky sen:) plysaka
    pro druhou 4 roky mam - puzzle oblikaci panenku, plysaka, pyzamo, kocarek - jeji prani. Je z mmb za 400,- a moc peknej.

spolecne: obri puzzle karabici, farma se zviraty, nabytek pro panenky z ikei.

pak tu mam po skrinich spoustu veci, ktere se daji pouzit - nejake obleceni, ruzne vyhodne koupe v akci. Napr. plastelina a pod...
    mam pocit ze toho dostanou hodne, protoze jeste jsou tu babicky, ale ted vidim ze ne. dekuji za uklidneni. Jdu jim koupit vysneny detsky vysavac a pracku:)))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FOXOVA: dcera 3,5 - 4 knížky, nějaké oblečení, garáž pro auta, auto, plechová sanitka, puzzle, hra házecí kroužky na tyči, hrací plechový vánoční stromek se sušenkami, hra s kladívkem http://www.funkids.cz/...u/hry-a-hlavolamy/clanek-33347-woody-deska-s-pribijecimi-tvary-a-kladivkem/
    dnes mi říkala, že si přeje auto (tak to jí ježíšek splní)
    no asi je toho až dost...
    BLANQ
    BLANQ --- ---
    foxova: zrovna jsem tady... dcera 3,5. já dávám tajemnou mumii - skládací sarkofág + kniha o mumiích, nabíranou sukni na baletění a princeznovské šaty (její přání), vodovky a tempery s velkými stětci (její přání) a dostane asi spoustu od babiček, a co vím, tak to bude loutkové divadlo a takové to hrací piano. předpokládám, že k tomu budou další nějaké drobnosti, knížky, pastelky, omalovánky atd.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    muzu mit dotaz? jake darky k vanocum davate detem, a kolik?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    QUAACA: ten betlem je krasny ")
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    u dcerky (3 a půl) ve školce (není to tedy "pravá" školka, je to tzv."centrum pro předškolní děti" v domě dětí a mládeže http://www.dumum.cz/ ) fakt moc hezky tvoří, dneska jsme na besídce dostali dárky co vyráběli

betlém z kartonu (děti kreslily postavičky a hvězdu) a kalendář s originálními motivy na každý měsíc

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam