• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: U nás je tchýně z vnuček pořád strašně nadšená, krom toho, že si je často vyžádá na sobotu, nebo i víkend (za což jsem vděčná), jim svou náklonnost vyjadřuje i hromadama darů... Naši jsou umírněnější, ale dohromady to prostě dá strašný kvantum věcí... Zkoušeli jsme už prosadit, že holky dostanou od každého jeden dárek (i tak by to bylo až dost - maj 2 babičky, 2 dědečky, 2 prababičky, 3 tety a 1 pratetu, dohromady by to bylo 10 darů + něco jim chcem taky dát my, jakožto rodiče), ale nějak to nefunguje...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: u nás od babiček nehrozí nic, od jedné tedy maličkost, od druhé vůbec nic, je mi to trochu líto, ale na druhou stranu nehrozí mi zavalení blbostmi, pravda :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    My jsme to letos nevydrželi a pořídili kuchyňku z Ikey, holky (2 a 4 roky) teď pořád vařej, takže budou šťastný jak blechy, k tomu nějaké drobnosti, knížku, hrneček s kočičkou, pyžamko, lahev na pití... Spíš se děsím, co bude u babiček, protože ty si vždycky nechaj něco doporučit a doplněj to dalšíma darama. Počítám, že po Vánocích si budem moc otevřít hračkářství... Snažím se je aspoň směřovat na vodovky, štětce, pastelky apod., protože toho je spotřeba a hodí se to vždycky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TORUVIEL: B dostane tu hru http://www.maxikovy-hracky.cz/.../podle-znacky/orchard-toys/hra-leze-pavouk-leze-vzhuru-orchard-toys
    u babičky a dědy, velké děti tam od nás taky dostanou společenskou hru. Ale bereme si to tedy domů.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZEGA: Já mám pro dceru (2r) jenom knížku. K nám do minibytu se stejně nic už nevejde (co dostane od babiček u nich taky zůstane).
    LAURA
    LAURA --- ---
    ZEGA: myslim ze to staci.. rozhodne lepsi pristup nez u nas. my jsme zavaleni hrackami... pokud ti to jo neda, porid nejaky pekny barvy aby si mohla ten domecek vybarvit.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FOXOVA: já maximálně tři dárky, ono mu to ve dvou letech stačí. Pak by stejně nevěděl s čím si hrát. Letos dávám bagr, letadlo a mašinku (nic mu genderově necpu, dopravní prostředky jsou hit).
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ty jo, ted nevim zda jeste neco nedosehnat. dcera (2,5) dostane papirovy domecek z lidl. tot vse. cekam ze od babicek toho bude mnoho, ale doma jen jeden darek.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    jo jeste kazdemu knizku jsem zapomela!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    B, dva a půl roku, od nás dostane batůžek, xylofon, modelínu s takovou pumpou na lisování tvarů a knížky a pak ještě takovou společenskou hru, knížky dostane pokud vím i od dvou svých bratrů, od dalších dětí nevím. Moje máma dárky nedává, od druhé babičky s dědou něco malého. Dárky puberťáků nevypisuju, to je nuda nud nuda šeď :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    diky za reakce. Jsem fakt uzklidnena.
    jinak kauf aktovka 400,- nova pred rokem ve vyprodeji, velky tempery za 35,- kohinor + 15 vodovky taky kohinor. Vse tesco zarijovy vyprodej.
    nejak mam pocit, ze nekupuju vanocni darky, al ezas mam behem roku tak naplneny skrine .... uz chapu moji matku :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja mam teda jeste pro holky do pokojicku pro kazdou polstare na zem ve tvaru kvetin. maji novy pokoj v novem byte, tak chci aby ho mely rady. Ale to nepovazuji za darek. Ale zas proc jim to nedat pod stromecek ze:)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BLANQ: zaujala mě mumie :) to je její záliba? toničku taky zajímaj divný věci, tak se nedivím. kamarádky dceru v tomhle věku zajímal titanik a kostry ;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    já si vždycky říkám, že toho nesmím moc kupovat, ale postupně to střádám ve skříni a už je toho zase nějak moc :/ a to už jsem nějaké oblečení dala jen tak (bojím se, aby nebyla pod stromkem přehlcená)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    a syn 8 měs - válec na lezení, gumové auto, vodolepky do vany, oblečení (to mu bude šumafuk)
    tu garáž pro auta dostanou s tonkou dohromady
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    FOXOVA: nase mala 2,5 dostane princeznovske saticky (dvoje ze sekace po 150,-), kabelku, dreveny rozrezavaci dort, cesaciho ponika, zrcatko, satek. od babicek sperkovnici a nejake holcici duplo.
    syn5let.. kulickodrahu (300,- rozsirujem tu co uz doma ma), nejakej pristavni jerab k masinkam (uz tretim rokem to miluje nadevse), brusle z druhe ruky za 200, tricko angry birds (proste to musi mit), kruzitko z lidlu, drevenou truhlicku od vietnamcu za 100 s pokladem (sklenenebarevne kaminky). od babicek nejake lego a zrejme asi taky detske klavesy. ....zkratka darku jak nas.... :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja prave davam dceri 6 let aktovku a vybaveni - tempery, vodovky. Jeji velky sen:) plysaka
    pro druhou 4 roky mam - puzzle oblikaci panenku, plysaka, pyzamo, kocarek - jeji prani. Je z mmb za 400,- a moc peknej.

spolecne: obri puzzle karabici, farma se zviraty, nabytek pro panenky z ikei.

pak tu mam po skrinich spoustu veci, ktere se daji pouzit - nejake obleceni, ruzne vyhodne koupe v akci. Napr. plastelina a pod...
    mam pocit ze toho dostanou hodne, protoze jeste jsou tu babicky, ale ted vidim ze ne. dekuji za uklidneni. Jdu jim koupit vysneny detsky vysavac a pracku:)))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FOXOVA: dcera 3,5 - 4 knížky, nějaké oblečení, garáž pro auta, auto, plechová sanitka, puzzle, hra házecí kroužky na tyči, hrací plechový vánoční stromek se sušenkami, hra s kladívkem http://www.funkids.cz/...u/hry-a-hlavolamy/clanek-33347-woody-deska-s-pribijecimi-tvary-a-kladivkem/
    dnes mi říkala, že si přeje auto (tak to jí ježíšek splní)
    no asi je toho až dost...
    BLANQ
    BLANQ --- ---
    foxova: zrovna jsem tady... dcera 3,5. já dávám tajemnou mumii - skládací sarkofág + kniha o mumiích, nabíranou sukni na baletění a princeznovské šaty (její přání), vodovky a tempery s velkými stětci (její přání) a dostane asi spoustu od babiček, a co vím, tak to bude loutkové divadlo a takové to hrací piano. předpokládám, že k tomu budou další nějaké drobnosti, knížky, pastelky, omalovánky atd.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    muzu mit dotaz? jake darky k vanocum davate detem, a kolik?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam