• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    web s nápady pr oroční děti:
    15 Independent Activities for One Year Olds - Imperfect Homemaker
    http://www.imperfecthomemaker.com/2012/06/15-independent-activities-for-one-year.html
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    kamarádka vydala bájo knihu s háčkovanejma zvířatama - http://www.fler.cz/zbozi/kniha-hackovana-zviratka-4548572 (u ní je to možná o pár pětek levnější .. sranda teda je, že říkala, že z toho nic nemá, že je to za provozní náklady .. eh - můžu předat kontakt) - i pořádá kurzy, kde si vždycky něco uháčkujou (teď budou dělat páva, co vymyslela přes vánoce) - kdyby někdo chtěl, předám jí váš mail, ať vás přidá do mailing listu.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: to je nalepovaci suchac.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: To je skvely, u te první knížky jsou magnetky?
    LILY
    LILY --- ---
    EMBRYO: tohle jsem jako dítě vyráběla neuvěřitelně ráda :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    jdu s cerstve 4 letou dcerou 2. ledna do nemocnice. Den prace, ale snad to tam s ni vydrzim :))

a strsi segra chtela pracovni knizku taky, ale ta mi s tim jiz pomohla. Vybarvila si omalovanku aby ji mela hezci. :]]
    obe si jeste musi nakreslit vlastni titulni stranku, a protoze je to na krouzku na klice, budu jim to pravidelne obmenovat podle aktualnich potreb. Anicka mi rekla ze jsem ji takovou knizku mela dat k narozenima jak je krasna....
    NOIK
    NOIK --- ---
    GRAFFY
    http://vimeo.com/82602127

GRAFFY is the video generator that drawing transforms to an animation. Your drawing will march, dance and moves with joy. The interaction flow is easy. It is just to draw or color in the template paper given. After that scan the drawing and put in the GRAFFY, it will start moving as an animation. The design of template and the animation can customize in any way. At TOKYO DESIGNERS WEEK2013, we exhibited GRAFFY as an installation with the theme of “future living”. The template is designed a figure of human which is the main character for living and it is made of pieces together with circle, triangle, and square. Taking it in GRAFFY the character animates, and arranging pieces creates new designs. At the end of the animation, pieces get together and makes a house. Each pieces drawn by people creates a future story. Drawings that are scanned goes to the server at same time and keeps in archive, so if we put an ID to each images it is possible to enjoy the animation again on the WEB page. GRAFFY puts a magic to your drawing and shows a story.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Podle návodu jedné americké grafičky jsme s Domi zkusily vyrobit ilustrované baňky. Maminka lepila a kreslila, Domi vybarvovala:)

Můj dům, můj squat: Ilustrované Vánoce
    http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/12/ilustrovane-vanoce.html
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BONEMINA: jé díky za tip, to našemu pořídím taky, neustále tady muzicíruje na kdeco.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Skoro dvouleťák dostal megablocks (akorát jsem to nevychytala a jsou to miniblocks či co, nekompatibilní s tím, co už máme, ale neva, vyblbnul se i tak a rovnou si postavil auto), pěnové puzzle na podlahu a nejvíc nejzamilovanější dárek vypadá že bude tahle sada rachtadel http://kytary.cz/stagg-cpk-01/HN072299/ A když se do trianglu tluče paličkou od metalofonu, je to i relativně tlumený zvuk :) (s tím trianglem chtěl jít mrňous i spát :) )
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DALEEN: činy bych brala:(
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MARKYSHA: Moji rodiče naštěstí rozmazlují činy a ne dary :) Prarodiče k nezaplacení a jsem za to strašně vděčná.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mrzelo mě, že Toník nemá žádné rozmazlující prarodiče, ale v tomhle máme výhodu:)
    MONKA
    MONKA --- ---
    FOXOVA: my máme pro syna (4roky) lego - dům a odtahovku (od babiček), autobus (máme už 6 autobusů, miluje autobusy :)), dětskou encyklopedii, knížku s večerními pohádky, sklápěcí most k mašinkám a semafor, dopravní značky a nějaké oblečení
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---

vystrihovanka ozdoby na vanocni stromecek ;]

http://loomonthemoon.com/download/vystrihovanka/icosaedr-web.pdf
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    DALEEN: ono je něco jinýho roční a skoro tříletý a čtařapůlletý (a třeba kolo je velkej dárek .. ale bude v kočárkárně :-) ) - v (půl a třičtvrtě) roce to byl taky takovej první test ..
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DALEEN: Mě to množství krámů, co dostáváme (zejména od prarodičů z mužovy strany) taky odpuzuje, v 2kk to velmi vynikne. Proto prostě neúprosně jejich dárky necháváme u nich (redukovat počet dárků se dlouhodobě nedaří, babička se nedá), maximálně když si Bára chce něco vzít s sebou domů. Doma zase hračky, se kterými si nehraje, posílám dál, nechávám pouze něco málo pro dalšího případného potomka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETATA: Dorazil mi balíček s dárkem, terý měl v krabici takové polystirénové fazole (nevím jak to nazvat, prostě polystirénové výlisky). Malej z nich byl nadšenej a naprosto úchvatně si s nima asi půl hodiny hrál.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FOXOVA: Mám kolem sebe dost podobně starých dětí a vypadá to, že každé z nich najde pod stromkem hračkářství (i když tedy hlavně od prarodičů).
    Je fakt, že až bude věší tak se dárky taky asi namnoží, ale rádi bychom to udrželi na jednom dárku k narozeninám a maximálně třech k Vánocům. Ony se pak ty hračky strašlivě množí (jako příkladem budiž mi moji synovci, kteří by si mohli otevřít hračkářství).
    PETATA
    PETATA --- ---
    SANTAL: mam v planu dat Natalii pod stromecek zabalenou krabicku papirovych kapesnicku, ktere se bude moc vytahat a rozcupovat jak je ji libo
    Myslim, ze z toho bude mit stokrat vetsi radost nez z kdejakeho plysaka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam