• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KETHAMINA: mě by zas zajímalo, co je hmyzí show? Bohužel už jsme odjeli z Prahy, takže nedorazíme, ale tak pro příště :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KETHAMINA: Už dlouho jsem se chtěla ueptat co vlastně znamená Lačhe čhave? :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Už zítra se koná multikulti odpledne s hudební produkcí a soutěžmi pro děti, koukejte dorazit - bude super počasí :)

RYBKA
    RYBKA --- ---
    Na sevt.cz mají do konce září 20% slevu na výtvarné potřeby JOVI, mají i nějaká zvýhodněná velkobalení pastelek apod. pro školky/školy, možná by se to tu mohlo někomu hodit :-)
    KAI
    KAI --- ---
    LEPEK: to nemuzou myslet vazne :( pitomci!!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    LEPEK: To snad ne!
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Poslanci odsoudili tisíce míst pro děti k zániku | lesnims.cz
    http://www.lesnims.cz/aktuality/poslanci-odsoudili-tisice-mist-pro-deti-k-zaniku
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BEBERA: Mám pocit, že fleky od vodovek vyprat nejdou, nepustilo mi to nikdy ničím (zkoušela jsem žlučové mýdlo, vanish, sůl na skvrny...).
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Čím prosím perete fleky od vodovek Ikea? Už jsem vyzkoušela snad všechno a drží to :(
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MALKE: my propichujeme malým křížovým šroubováčkem.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ILLUZE:
    ZARZAROSA: Dík:)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MALKE: kružítkem. nachystám jim dírky, oni se pak trefujou těmi kulatými párátky. Pak dodělávám další dírky, kde si řeknou. Párátkem mi to nešlo.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KAVÁRNA KLUBU CROSS - DNES - 14:30 - HASTRMANSKÁ POHÁDKA - ZDARMA

Dnes od 14:30 se hraje hastrmanská pohádka pro děti....
    Doražte, vstup je zdarma a i děti potřebují trochu divadelní kultury..:-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MALKE: máme párátka se špičkou, ta jsou na to ideální
    jinak velmi úzké nůžky, takové ty klasiky, co byly k dostání před cca 30 - 40 lety ;-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    čím ty kaštany navrtaváváte? když jsem to loni nějak bastlila, stálo to za... nic.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ZARZAROSA: ty jo, vyšší level :-))
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ILLUZE: taky jedeme v tradici. Ještě jsme prodloužili dobu strávenou nad kaštany zdobením jeleního paroží korálky. Velký úspěch!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZARZAROSA: to jo. i na pánvi - když už se mi zdálo, že by to mohlo být ono, chtělo to ještě tak tři pět minut
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BALAENA: byla jsem nedockava, nedala jsem to poradne odlezet do lednicky a jen co to vychladlo, holky modelovaly. Takže to chce asi hlavně tu tropělivost..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZARZAROSA: dávala jsem barvu na vajíčka (když těsně před velikonocemi vyprodávají, mají velmi zajímavé ceny), bílou jsem nechávala bez barvy.
    ono je asi klíčové dělat to opravdu dost dlouho a přitom nepřipálit. mám zatím za sebou asi 15 várek různých barev a 100% úspěšnost

přemýšlím, jestli by mohla vadit ta tempera... ale nějak se mi zdá, že by neměla...

hele, fakt nevím.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BALAENA: taky vyzkoušeno, jednou se mi povedla a pak dvakrát ne. Zůstala tak nějak patlavá a na všechno se lepila :( neměla jsem potrsavinářský barvivo a obarvila jsem to temperou... trošičku...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Podzimní klasika :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam