• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZARZAROSA: děkuju ti, přesně tuhle radu jsem potřebovala. Koupím tedy silnější a doufám, že bude držet lépe...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BEBERA: já mám od ségry takovou hodně tenkou a nestačí. resp. stačí na drobnosti celopodlepené, jako třeba pexeso. na větší formát (třeba A6 apod) i když hodně podlepeného tenkého kartonu nestačí. Drží to, ale jakmile se kolem projde, jde to dolů. Bohužel vlastnosti té folie co máme, neznám, ustřila jsem si kus z role. Ale brala bych silnější. Už je pro to, že třeba tím magnetkem budeš chtít přichytit jiný obrázek (z tenkého papíru) a to už neudrží.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Nemáte někdo tip na výrobu hezké pokladničky s dětma a pro děti?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Prosím vás, kdo používáte na podlepování obrázků na lednici magnetickou folii, kterou přesně? Stačí ty opravdu tenoučké? Díky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    IBERIA: uvidíš, třeba ti přijdou moc velký nebo nebudou z jiných důvodů vyhovovat. ale mohly by a za podívání nic nedáš
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    BALAENA: skvělý nápad, díky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    IBERIA: nezkusíš se stavit v lékárně nebo ve zdravotnických potřebách podívat se na plastové jednorázové? byly by i sterilní ;)
    HARTMANN
    http://cz.catalog.hartmann.info/hartmann-shop/assortment/product.html?number=803
    OmniPrax - STERILNÍ PINZETA
    http://www.omniprax.cz/index.php?kc=SERH7%20301
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Další dotaz: prosím neviděl někdo plastovou pinzetu pro děti (např. pro tvoření korálkových mozaik) prodávat samostatně bez nutnosti pořídit set něčeho? Vlastně nemusí být plastová, jen vhodná pro dětskou ruku s kulatými konci. Předem děkuji za nasměrování.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    inspirace na "veselý večeře" (u nás se to v jinou dobu snad nepoužívá) - http://www.lunchboxdad.com/
    KATJA
    KATJA --- ---
    srdečně zvu na první z workshopů výroby pomůcek a hraček inspirovaných montessori přístupem.
    netvořte jen doma, přijďte mezi nás navzájem se inspirovat! :)

[ Montessori PEXESO" - výroba pomůcek a hraček / workshopworkshop / 19.3.2015 / CR - Praha - Atelier Pexeso, Bratří Čapků 26, Praha 10 - Vršovice ] anebo https://www.facebook.com/events/637802029699232/

ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    28. a 29. 3 máme v Roztokách u Prahy druhý ročník víkendové dílny animovaného filmu pro dvojice/trojice dítě-rodič, sourozenci, kamarádi či jak je vám libo. Více informací ZDE, výtvory z loňska ZDE.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    prosím nápady: potřebuji poradit, ráda bych nalepila na lyže samolepku (k edukativním účelům:), jaký materiál, aby to vydrželo alespoň jeden den?
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Myslim, ze jsem se prekonala. Stegosaurus a Spinosaurus :)

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    tak se taky pochlubím... co synek dostal Vánocům :)
    Dárek od 6 do 99 let a klidně pro chlapy :) | nejen o šetrném šití, žití, tvoření..
    http://lejimada.blog.cz/1502/darek-od-6-do-99-let-a-klidne-pro-chlapy
    WREES
    WREES --- ---
    Se musím pochlubit...:-) opět jsme měli velký úspěch :-)

AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    ZÍTRA - 21.2.2015 - DIVADLO PRO DĚTI - KAVÁRNA KLUBU CROSS - 14:30 - ZDARMA

Zítra se koná opět dětské divadlo v kavárně cross, a to od 14:30... Přijďte.. Mamazon i my se na Vás těšíme... vstup klasicky zdarma.

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KETHAMINA: tak jo, ja jim napisu, to jsou skoro sousedi :) dekuju za tip
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MARKYSHA: Děti milují FROZEN, a ta je fakt lepší... (a hlavní záporák je princ - oblbovač, to se líbí i mě, tkaové poučení pro dnešní svět).
    Psát to Andersen, sněhulák roztaje (aniž si to někdo všimne).
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SANTAL: Já z těch pohádek bývala smutná, hlavně děvčátko se sirkama a Cínový vojáček, to mě hodně trápilo. Ale měla jsem ráda Ledovou královnu.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: No tak z něj akorát to ošklivé káčátko, to alespoň končí optimisticky, byť ani to se mým dětem nelíbilo, neb to prostě k němu není fér.

A nějak jsem dost vděčna, že mé děti brali špatně i původní Sněhurku - jednak tam je ten "vtipný" motiv se želvou, co se vždy někam tak plazí, snaží se - a pak přes ni ostatní zvířátka přeběhnou a ona upadne, roztočí se, prostě je zase poslední a možná ohrožená a naprosto nikdo ji nepomůže.
    A princule odejde od trpaslíků za naprosto neznámým princem, a na trpaslíky se vykvákne.

ale třeba by se dala převyprávět ta princezna, co je taková facebookovská nána, jak se nechá líbat (dnes by posílala sexi selfíčka) pasáčkovi, takže se ji jako lehké vzdá jak její otec král, tak zmíněný princ-pasáček (neb si takovou couru přeci neveme).
    Je to taky Andersen, ne? Princezna, co se líbá za dárky (inu, líbá bude verze pro děti)...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: Tak hlavně jako manželka je taková princule naprosto k ničemu, a patrně taky byla nemocná, ta její modrá krev byly permanentně se tvořící modřiny, má křehkost cév způsobená nemocí nebo naprosto nepříčetnou stravou... a pravděpodobně umře na mrtvici, předčasně. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam