• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    VELKEJ
    VELKEJ --- ---



    ...a pred utokem na fotografa
    SARRI
    SARRI --- ---
    NOITA: mnop jeste, ze jsem svyho bulla vzdycky nasla ;)
    NOITA
    NOITA --- ---
    SARRI: hele moje zkušenost: známka s telefonem je nejrychlejší cesta domů, čip - pes je doma do 2 dnů, tetování 0% úspěšnost. Nikdy nebylo čitelné celé a i tak musíš kontaktovat plemennou knihu, kde jsou na telefonu od 7 - 9 a pak už ti to nezvednou , pak chovatele, protože přímý kontakt na majitele plemenná kniha nemá. Teprve od chovatele se možná dozvíš majitele psa a ten ti nakonec řekne, že má psa doma a že máš teda asi špatné tetovací číslo...a jedeš nanovo. Zatímco čip je psaný přímo na majitele psa, čtečku má už prakticky každý veterinář. Ostatně tvoje první cesta z nalezeným psem by měla být k vetovi. Bůh ví, co má na sobě ten chlupáč za poklady:-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    NOITA: mno ono je to dvousecny...treba kdybych nasla psa ja a videla jeho tetovaci cislo tak bych se majitele pokusila kontaktovat rovnou a neresila bych to pres utulek a prave diky tomu, ze uvidim tetovani tak snadno najdu majitele sama, ale cip nepoznam ze jo.. a nejde jenom o me.. ten stredovek se prave tyka i tech ctecek..
    NOITA
    NOITA --- ---
    SARRI: nevýhoda tetování do slabin je, že s růstem štěněte se číslo stává prakticky nečitelným. Myslím, že je na čase, aby se české chovatelské kluby pohnuly ze středověku a místo tetování se začalo konečně plošně čipovat.
    SARRI
    SARRI --- ---
    DRUMID23: mno jako jo, ale kdybych si mohla jako majitel vybral kam ho oznackujou, rozhodne bych volila slabiny... i kdyz pokud je treba rozdil tom jak moc to to zvire boli tak bych klidne nechala ucho, pokud je to mene bolestive..
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    SARRI: to jsou nepodstatne veci ;)
    SARRI
    SARRI --- ---
    LIBANEC: kazdopadne mi to prijde skoda... je to furt videt...
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    SARRI: no, mozna dovezenej odjinud ?
    SARRI
    SARRI --- ---
    LIBANEC: taky me to prekvapilo..dycky jsem se setkala s kerkou jen ve slabinach...
    ROFULUS
    ROFULUS --- ---
    VELKEJ: nee berušce jsou už skoro čtyři... mám jí z roudnice nad labem od místní veterinářky chovná stanice suscanis... ale je to poděs udělal sem si z ní postelovýho mazla ...
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    BONGO007: nj tak to mash pravdu ... ona je jak on 5 :D
    BONGO007
    BONGO007 --- ---
    DRUMID23: nerikam ze se to treba nemuze stat,ale myslim ze kdyz si bude chtit dokazat,kdo je panem a vystekne po pudlikovi ze veme prcek do zajeci a lara se bude citit jako vitezka a nebude mit duvod mu ublizit..
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    BONGO007: jiste ze ale taky se muzes stat ze se nepohodnou a lare rubne v bedne a mini pudlika ma jak zakusecek ze... by ho prekousla vejpul jak nic
    BONGO007
    BONGO007 --- ---
    DRUMID23: oboum je 14mesicu... Ale fenka se psem se vzdy snese lip nez dva psy..
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    BONGO007: a jak je mate stare? ja mam fenu a te je rok a 2 mesice a da se rici ze zijem u pritelkyne a maji doma 11leteho pudla ale toho malickeho ten jako vyskakuje porad je to nekdy az na facana ale larka se jen postavi a onji kouse do pusy a mne to pripada ze si snim i tak hraje :D ona ho ma rada jednou po tom pudlikovi vyjel pes tak lara se ho drsne zastala jsem cumel tak snad larinka dokazovat nic nebude pac ten pudlik by byl akorat na jeji klabonosskou tlamu ...
    ILLICIT
    ILLICIT --- ---
    Pocitame se rvackou,ale zatim to jeste neprislo,tak vsechno oukej :)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    VELKEJ: :-D supr takhle po ranu jeden klabonosak ;-)
    VELKEJ
    VELKEJ --- ---
    Bojove plemeno v akci...
    VELKEJ
    VELKEJ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam