• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: tak to všechno nej :o) Kluci slavili oba ted v červnu 3 roky..
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Tak to nápodobně.. Máš skvělí pejsky.. Jak jsou staří?
    SARRI
    SARRI --- ---
    LOULOU: nemela jsem nikdy ty nervy nechat je si to srovnat po zkusenosti kdy nez jsem nebehla z kopce tak pothal psa tak, ze mel diru na tlapce az na kost...
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Já tu mám jen vcelku starší fotky.. To byli ještě mlaďoši :) Aktuální z procházek v lese jen ve svým pc.. http://lesbianvogue.rajce.idnes.cz/Maxmilian_a_Gory_Days/#album

    A už jsem si objednala to fresbee :o)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    Protože ani Bina (3.5 roku stará bulinka) ani Homer (2 roky taky bulík) tohle nedělají. U mamky máme jak kocoura, který je teda na psy zvyklý, tak kočku, která vůbec ne a žádný ze psů jim neublížil. Navíc se s tou kočkou neznají, takže to není kamarádská úroveň.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    A ten samý pejsek koukne do křoví, paníček slyší něco jako syknutí (myslí si , že je kočička na zahradě) a ouha, pejsek vytáhne hlavu a v tlamě drží kočičku, paníček jen řekne prakticky nevzrušeným tońem "co to máš?" a pejsek pustí kočičku, která se už nehýbe a oni jdou dál. Co byste takovýmu člověku řekli? Já jsem myslela, že ho kopnu do hlavy, když mi na to, že bych ho ztřískala řekne "to nemůžeš, to je pud." Fakt špatný, protože nejenže je to špatná výchova, ale i to hází špatné světlo na ostatní.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    Jinak mám fakt celkem drsnou historku, máme známé s bulíkem (3 roky) a ten je fakt hustej, nesnáší dalmatina, který bydlí v nižším patře a jednou si takhle s bulíkem vyjde panička na procházku a shodou okolností vyjde i paní majitelka od dalmatina a milý zblblý bulík se vrhá na ni asi v představě, že je to dalmatin... Tomu říkám error. Panička ho stačila včas stáhnout a pak ho prý zbouchala tak, jak nikdy v životě.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    SARRI: On je ale celkem v pohodě, jen fakt nesnese, když na něj někdo štěká nebo vrčí. A je schopen "usměrnit" i fenky, takže když mi majitelka fenky říká "nechte je, ona si to srovná," tak se musím smát, protože neví, že ji čapne pod krkem a přitiskne k zemi a nepustí.
    SARRI
    SARRI --- ---
    LOULOU: to je jak dejavu... taky mame bulika jako nekolikaty majitele a ve dvou letech mu ruplo v bedne a zacal se rvat.. to nezmenis.. muzes leda nasadit kosik a hlidat ho celej zivot... nas se zklidnil az ve 12 letech...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    RAVNOS: Super, dík. Zkusíme. Jinak ty normální rozkouše raz dva.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LESBIANVOGUE:
    LESBIANVOGUE: Tak to s tím míčkem očíhneme, protože nám ty megatvrdý nevydržej, on je po cestě zpět kouše a když už nemůže, tak si lehne a kouše to a než mu stačím zakázat kousání, tak je z míčku ježek. Problém ale je, že po tom má akorát srajdu. Draždí mu to žaludek.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    RAVNOS: Tak to bych tu hracku chtela videt, nam nevydrzi nic. Da se nekde sehnat?
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: jo tak to neznám frisbee od konga.. já myslela klasický fresbee.. No když mám pamlsek, tak to Gorýsek taky přinese :o) ale to nechci, chtěla bych, aby byl stejnej aportér jak Max, bez odměny.. Když jdeme do lesa, tak Max aportuje jak šílenej a Gory většinou leží v trávě a kouše nějakou kládu nebo se věší za větve.. Baví ho ale na druhou stranu třeba běhat s někym.. Takže fyzickou průpravu má..
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: s frisbeem to je to samý :o) Jeho to zaujme, tak za tim letí a v tu ránu je fresbee na víc kusů..
    On prostě nemá rád něco nosit zpátky :)
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    RAVNOS: Právě že máme ten balon od Rogz a to je něco na způsob kong.. Jenže ten dostal Maxík, protože aport ho baví.. Když jsme Gorymu tenhle balonek hodili, tak k němu doběhl, začal ho cupovat a když zjistil, že to nejde, našel si klacek, lehl si vedle balonku a začal cupovat klacek.. Jeho životní motto je "zničit" a jakmile to nejde, tak ho to neba.. Aport naprosto sabotuje :o))))
    LESBIANVOGUE
    LESBIANVOGUE --- ---
    LOULOU: Takhle přesně to řešim já.. Náš Maxík (bulíkofoxostafford :o) je šílenej na aport.. Udržuje mu to kondičku a krásný tělo, přitom ještě zapomene na vše kolem sebe, nezajímají ho ani psi, ani koně, ani cyklisti a běžci.. z čehož je normálně vcelku v rauši.. Nejlepší je takovej ten megatvrdej balonek na šňůře od Rogz for dogs.. :) Jediná hračka na aport, která nám vydržela.. tedy prozatím.. A druhej pejsek, Gorýsek (pitbull), nemůže přijít aportování na jméno.. Když mu něco hodíš, doběhne k tomu, lehne si a danou hračku rozcupuje..
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: K tomu, jak psa vyběhat, tak třeba Homer, tak se náš bulík jmenuje, má strašně rád aportování a je to ta nejméně namáhavá forma, jak psa utahat. Má to strašně rád a když aportuje, tak má plnou hubu a nemá pak zájem ani o psy, koně atp. Takže 2 mouchy jednou ranou. Někdo říká, že je ze psa pak tupec, že běhá tam a zpět, ale Houmíska to moc baví a inteligenci mu to nesnižuje. Kdyby o to neměl Donkšák zájem, tak se s ním třeba o něco přetahuj a pak to házej (pešek, lano s uzly apod.). Přetahování bude mít jistě rád. Nebo zkusit kopačák, kdyby ho nebral třeba tenisák na házení. Je to pro ně zábava něco honit nebo se přetahovat.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: Mame doma anglickeho bulika, taky byl hodne ok, nikdy nic, ale ted mu budou asi 2 roku (nevim, mame ho z utulku) a uz ho na volno moc nepoustim, protoze kdyz vidi pesjka, tak by se kamaradil, ale jakmile zacne stekat nebo vrcet, staci kdyz imponuje, tak ho ma behem 5 vterin na zadech a drzi ho pod krkem. Nastesti jen za kuzi nebo obojek a jeste nikomu nic neudelal, teda krome zvalchovani. Problem ale je, ze je sam pak strasne poskrabanej od drapu nebo zubu toho druhyho.

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No vida, Donkšák nám nějak mění povahu. Do teď, do roku, byl neustále v poho. Všichni psi kamarádi. Ted už se změnil. Pokud je na něj druhý pes ok, je Donkey ok taky. Pokud na něj druhý pes vrčí a vyjíždí, Donkošák po něm vrčí a vyjede taky. Upřímně řečeno, mi to vyhovuje, zatím je to v normě, není agres, ale chci at to není jen extrapřítulný stafbulík. Nějaké zkušenosti?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: tak já taky nevim, ale pokud ten pes někoho pokousal, nechápu, včem je tam ta zmedializovanost. Prostě je to zpráva napsaná v novinách, nic jinýho. Chceš mi teda říct, že když každej den se střílej lidi, bylo by lepší o tom nepsat do novin, protože to nedělá dobrej dojem na čtenáře? Mohli tam samozřejmě napsat nějakej důvod (stařík házel po psu kaštanem a podobně), ale co když žádnej důvod nebyl....něco jinýho je, když napíšou, že po parku běhal rozběsněnej pitbul s pěnou u huby a přitom byl poraženej autem....v tom vidim jednoznačnou zmedializovanost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam