• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Náš Donkey:

    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    SNELA: mam znameho co je chova a je i poradce v klubu STB . Muzu ti sehnat kontakty ( overene ).
    SNELA
    SNELA --- ---
    super, díky všem :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SNELA: Kupovali jsme minulý rok, o moc se dle mě nehne.

    Ceny se pohybovaly od cca 10 000,- nahoru. Záleží na konkrétní stanici. Tam, kde hodně vystavují, bývá cena spíše nahoru (mají úspěšné vrhy, něco stojí i výstavy, reklama, ale na druhou stranu často rodiče tvoří špičkoví jedinci). Ve stanici menší, nebo začínající, případně pokud někdo nakryje chovnou fenu doma bývá cena nižší. Myslím teda, že od té desítky nahoru bude nejčastější. Pokud je levnější, třeba jen zkoušeli nakrýt fnku, nechají si štěndo jedno a ostatní prodají. Taky běžný postup a nijak závadný. Cenu ovlivní určo i vzhled štěnda. Pokud je do modra, je drahé jak byk:) Jinak klidně můžem pokecat poštou.
    GIO
    GIO --- ---
    hm nasla jsem s PP i za osm... tak nevim.)
    rekloa bych od sedmi tisic nahoru do zavratnych vysek.)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SNELA: Ceny začínají někde okolo 14000,- ale mohou jít daleko daleko dál :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ahoj.. nevíte někdo orientační cenu Stafordšírskýho bulteriéra s PP ?
    GIO
    GIO --- ---
    EWICZKAAA: mam ti popsat problemy meho psa po neplanovanem spojeni s fenou? nechtej slyset..muzes rozjet paradni problem u nej..
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Co člověk to názor...někdo radí to co vy, jiní zas že nejlepší varianta je nechat psa "vybouřit"... těžko říct. Každopádně rozhodně nechci aby se jeho štěňata dostali do útulku. Tohle mi opravdu není lhostejný.
    NOITA
    NOITA --- ---
    EWICZKAAA: bude se akorát více zajímat o pachy, v přítomnosti háravé feny bude úplně mimo a zvedne se mu sebevědomí. Co z toho ti připadá že pomůže jeho psychické pohodě? Psi nejsou lidi.
    GIO
    GIO --- ---
    EWICZKAAA: a cim by to, ze bude mjit cubu, melo prispet k jeho dusevni pohode? pro psy plozeni potomku neni zadna zabava jako treba pro lidi sex. nesrovnavat..
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    EWICZKAAA: nejde o to, že by se nedal vychovat, výchova je vždy o "kvalitě" majitele, jde o to, že takto křížených pesanů je opravdu spousta a často končí v útulku, kde stráví převážnou část života, což mi přijde jako nehorázná nezodpovědnost od majitelů jejich rodičů...prostě chudáci psi :/
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Jen to zkouším, ještě nikdy neměl žádnou čubu a myslím, že by to přispělo k jeho psychické pohodě. Třeba by do toho někdo šel. Pitt a Argentina zní sice jako šílená kombinace, ale i takovejhle hafan se vychovat dá. Chce to jen dostatek času, důslednost a prostor na vylítání, jako ostatně u všech bojových psů.
    PERIFERI
    PERIFERI --- ---
    EWICZKAAA: Nechápu todle množení mixů těhle plemen....
    GIO
    GIO --- ---

    imho velka nezodpovednost. prolistuj internet. stranky utulku jsou narvane krizenci bojovych plemen...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Zdravim, mám 4letýho pitbulla kříženýho s argentinskou dogou a hledám mu nějakou pitbullčici, argentinu, případně staffordku na štěňátka...je to fpoho, hodnej, psychycky vyrovanej pes...kdyžtak mrkněte na http://evickaaa.rajce.idnes.cz/MARFIK_doma%2C_na_prochazkach%2C_na_vyletech%2C.../ nebo http://evickaaa.rajce.idnes.cz/Marf%2C_moje_stesticko_--%29%29/ a taky na http://evickaaa.rajce.idnes.cz/Marfik_a_jeho_kamoska_Janica/
    PERIFERI
    PERIFERI --- ---
    SIIMA: Paráááda....
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SIIMA: hned bych jedno brala ale psa si muzu dovolit az po maturite... bohuzel musim pockat do kvetna
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    NOITA: díky moc za dpověď, ja jsem něco takového tušila, ale nevěděla jsem, jak se přesně zachovat. Je mi jasný, že ho nemůžu nechat hrát si tímhle stylem, ale nevěděla jsem, jak podpořit to správné chování, protože je zase důležité, aby si v tohle věku hodně hrál.. takže ještě jednou díky, pokusím se jednat podle návodu..
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    spolužačka offnyx nabízí štěňata Cane Corso s PP, je jich dvanáct, takže zuřivě shání zájemce. více tu http://bajacanecorso.ic.cz (vč. kontaktu, já nic víc nevím).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam