• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    GIO: a co mas?.)


    BRUKEV: no moc ji nechutnala..taky mi nekdo v te dobe rikal, ze ji delaj polaci, ale kamaradka, co bere K9 se na to primo ptala a prej ne, je stale kanadska....ale kanadsky bylo i ontario a shity cerny a povetsinou srajda a celkove nic moc...proplanek to je jina.)) zase stoji u misky a mlati do ni:D
    asi je to pes od psa, jako s lidma.)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    BRUKEV: acana z těch levnějších je vpoho ...... podle mě je jedno co je to zaznačku vždy ta cena odpovídá kvalitě
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PAVLINKA: Na acanu chcem přejít my. Za ten peníz prej slušná kvalita. chcem tu modrou. Nějaké rady, tipy, postřehy?
    Našemu pesanovi z tech asi 8 druhů krmiv co žral nejvíc vyhovoval Nutram. Sice po něm lehce zhnědnul (což neva, páč už hnědý byl), ale všichni mu chválili srst. Krásná, lesklá a navíc hezky hnědá:)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    PAVLINKA: my sme stím spokojení :)) srst furt pěkná shity taky :)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RAVNOS: to ja mela s acanou.....sileny:))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MARTIN_531: UZASNEJ!:)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ZWL23: taky sem chtela davat brit prze ma pry stejny hodnoty jako proplan...tata kamaradky dela tyhle rozbory....psala sem pani Müllerovy a ta rekla jasne NE! tak nevim..kamaradi tim krmi a jsou spokojeni...ja sem davala checopee a nebyl zadny problem...
    GIO
    GIO --- ---
    NOITA: ja si je necham otestovat.)
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: nojo jenže ten přebytek bílkovin není vidět na první pohled, problém pak bývá na ledvinách a játrech. Já tě nechci strašit, jak jsem koupila, tak prodávám.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    U Balouse to opravdu uspech je... Ted jsme byli na ockovani a vetka mi je desne chvalila, ze vypadaj mnohem lip, nez pred pul rokem (a to je zhruba ta doba, co syrovkou krmim:)) )..Balon aspon o neco nabral, cuba zase naopak podle pozadavku shodila...
    GIO
    GIO --- ---
    mne teda dvoukilove pribrani jako uspech neprijde.)) ale je to subjektivni, to uznavam
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    A Vetamix tedka opet zdrazoval, pristi varku zkusime vzit od jednoho soukromnika, tak pak poreferuji. Cenove je na tom o dost lip nez momentalne vetamix, jediny co, ze nema ryby, jinak ma dost velkej sortiment.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    plus samozrejme este beru u reznika veprovy nozky, hlavy atd. a delam ruzny vyvary..ale to mi cenu za krmeni spis snizuje:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: kureci hrbety u vetamixu byly jeste nedavno za 12Kc kilo (tech beru tak 5-6 na mesic = cca 70Kc). Pak bravam tak troje jatra, troje drstky, 4x ryby, 3x2kg hovezi s droby, 4xhovezi hrubomlety, kdyz je, tak treba hovezi jazyk, nebo srdce, kureci kridla,stehna, nekdy hovezi zadni v kuse... mesicne beru 30kg masa, moji psi maj 0,5kg masa na den kazdej. Vetamixu ted bohuzel skoro nejedou stranky, nedostanu se na cenik, ale kolem tech 6-7 stovek max se mesicne pohybuju:) Opravdu neberu krkovici od reznika za 80:))

    ja uz bych se asi nebala krmit ani stenda syrovkou.. Fakt, Balous mi z 29Kg pribral na 31,2, coz je u nej vopravdu uspech a uz nevypada tak vychrtle. Je nasvalenej a stihlej, ale ne vychrtlej:)
    GIO
    GIO --- ---
    ja uz to takhle praktikuju asi rok, a co muzu rict, psi vypadaj skvele. dogu mi vsichni chvali, jak je skvele nasvalena, abu neni tlustej ale je taky svalnatej, zazivani maji uplne v cajku, bobky ok.. takze snad jim nic nerozhazuju.. ja jim ale davam nizsi davku granuli, nez radi tabulky na obale, prijdou mi predimenzovane..

    jo a pozor.pes zere i hodne ovoce a zeleninu - predevsim mrkev, jabka... cuba ne, ta by neco takoveho nevzala "do ust".)
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: já bych se bála, že jim tak právě rozhodíš ty poměry, protože vlastně přidáváš jen živočišné věci. Každopádně krmit tak štěně dogy by chtělo fakt dobré studium tabulek. Plánuji ovšem syrovým krmit už malé štěňata, až budeme mít vrh bílých příšer, tak uvidím
    GIO
    GIO --- ---
    NOITA: ja mam strach, ze bych to nevychytala co do pomeru slozek a psi meli pak problemy:-/ mam kompromis - granule a trikrat tydne(minimalne)dostavaj syrove maso - nohy, kolena a tak...stejne tak bych si asi nelajzla krmit takhle z hrnce stene obriho plemene:-/ pri tech jejich disbalancich pri rustu kosti a vubec.. jsou to padavky, zname...
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: tak zas to nemůžeš násobit 2, protože obří plemena té živočišné bílkoviny nebudou potřebovat tolik. Ale na 1,3 - 1,5 kg bych to viděla. Ale bobků budeš mít podstatně méně. Jestliže 50% krmné dávky tvoří masité kosti (krky, hřbety, žebra apod.), tak jsou ty bobky malé, tuhé, pěkně tvarované a perfektně se sbírají :-))
    GIO
    GIO --- ---
    NOITA: notyvole, to bych byla na ctyrech kilech denne.) ti by srali hrady:))
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: ani to ne, ale za 600,- se ho dá pořídit i o dost víc, pokud máš dobrý zdroj. Můj největší pes má 38 kg (hurá konečně přibral) a kilčo denně sežere.
    GIO
    GIO --- ---
    no, sedm kila masa to je pro me tak na tyden.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: Za 600,- je minimálně 7,5 kg masa. Pokud beru vepřovou plec, tak je zhruba za 80,-/kg. Pokud bereš mix masa (játra, hřbety, ořezy), tak se to klidně vyšplhá na 10kg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam