• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    hele může pesanovi uškodit citron??? třeba tři kroužky deně ??? jako přebytkem vitamínu bo spíš tím že si tělo odvikne příjmat vitamin z klasické stravy pže ho ten citron přebije??
    ptám se protože je to skvělej osvěžovač dechu :))
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: ee? co to je ? bo spíš jak a odkud to kupuješ?? pže já mám taky RC co stojí 1800 za 1000 pže nafirmu z velkoskladu
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    a napr eukanubu nase prvni bullice nezrala vubec:(
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    GIO: a co mas?.)


    BRUKEV: no moc ji nechutnala..taky mi nekdo v te dobe rikal, ze ji delaj polaci, ale kamaradka, co bere K9 se na to primo ptala a prej ne, je stale kanadska....ale kanadsky bylo i ontario a shity cerny a povetsinou srajda a celkove nic moc...proplanek to je jina.)) zase stoji u misky a mlati do ni:D
    asi je to pes od psa, jako s lidma.)
    GIO
    GIO --- ---
    hm, ja myslim, ze jako reklamni tah to docela funguje hehe.)
    ale je to trosku jinak. ja mam treba superpremiove granule, pomerama zivin vyrazne kvalitnejsi nez spousta "drahych" superpremiovek a platim za 15 Kg pytel 1 060,- takze asi tak
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    RAVNOS: ehh jo tak věřim že se najdou takoví vyjímky
    ale já bych si z polska nekoupil ani kýbl na vytírání :D
    ale takoví ty klasičky sou unás furt stejný ne? brit, pro pac, acana .....
    možná je to vpraxi (granulové) jinak ale pokud zdražím přídu o zákazníky a pokud ktomu snížim i kvalitu můžu se jít zahrabat
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    BRUKEV: acana z těch levnějších je vpoho ...... podle mě je jedno co je to zaznačku vždy ta cena odpovídá kvalitě
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PAVLINKA: Na acanu chcem přejít my. Za ten peníz prej slušná kvalita. chcem tu modrou. Nějaké rady, tipy, postřehy?
    Našemu pesanovi z tech asi 8 druhů krmiv co žral nejvíc vyhovoval Nutram. Sice po něm lehce zhnědnul (což neva, páč už hnědý byl), ale všichni mu chválili srst. Krásná, lesklá a navíc hezky hnědá:)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    PAVLINKA: my sme stím spokojení :)) srst furt pěkná shity taky :)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RAVNOS: to ja mela s acanou.....sileny:))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MARTIN_531: UZASNEJ!:)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ZWL23: taky sem chtela davat brit prze ma pry stejny hodnoty jako proplan...tata kamaradky dela tyhle rozbory....psala sem pani Müllerovy a ta rekla jasne NE! tak nevim..kamaradi tim krmi a jsou spokojeni...ja sem davala checopee a nebyl zadny problem...
    GIO
    GIO --- ---
    NOITA: ja si je necham otestovat.)
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: nojo jenže ten přebytek bílkovin není vidět na první pohled, problém pak bývá na ledvinách a játrech. Já tě nechci strašit, jak jsem koupila, tak prodávám.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    U Balouse to opravdu uspech je... Ted jsme byli na ockovani a vetka mi je desne chvalila, ze vypadaj mnohem lip, nez pred pul rokem (a to je zhruba ta doba, co syrovkou krmim:)) )..Balon aspon o neco nabral, cuba zase naopak podle pozadavku shodila...
    GIO
    GIO --- ---
    mne teda dvoukilove pribrani jako uspech neprijde.)) ale je to subjektivni, to uznavam
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    A Vetamix tedka opet zdrazoval, pristi varku zkusime vzit od jednoho soukromnika, tak pak poreferuji. Cenove je na tom o dost lip nez momentalne vetamix, jediny co, ze nema ryby, jinak ma dost velkej sortiment.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    plus samozrejme este beru u reznika veprovy nozky, hlavy atd. a delam ruzny vyvary..ale to mi cenu za krmeni spis snizuje:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: kureci hrbety u vetamixu byly jeste nedavno za 12Kc kilo (tech beru tak 5-6 na mesic = cca 70Kc). Pak bravam tak troje jatra, troje drstky, 4x ryby, 3x2kg hovezi s droby, 4xhovezi hrubomlety, kdyz je, tak treba hovezi jazyk, nebo srdce, kureci kridla,stehna, nekdy hovezi zadni v kuse... mesicne beru 30kg masa, moji psi maj 0,5kg masa na den kazdej. Vetamixu ted bohuzel skoro nejedou stranky, nedostanu se na cenik, ale kolem tech 6-7 stovek max se mesicne pohybuju:) Opravdu neberu krkovici od reznika za 80:))

    ja uz bych se asi nebala krmit ani stenda syrovkou.. Fakt, Balous mi z 29Kg pribral na 31,2, coz je u nej vopravdu uspech a uz nevypada tak vychrtle. Je nasvalenej a stihlej, ale ne vychrtlej:)
    GIO
    GIO --- ---
    ja uz to takhle praktikuju asi rok, a co muzu rict, psi vypadaj skvele. dogu mi vsichni chvali, jak je skvele nasvalena, abu neni tlustej ale je taky svalnatej, zazivani maji uplne v cajku, bobky ok.. takze snad jim nic nerozhazuju.. ja jim ale davam nizsi davku granuli, nez radi tabulky na obale, prijdou mi predimenzovane..

    jo a pozor.pes zere i hodne ovoce a zeleninu - predevsim mrkev, jabka... cuba ne, ta by neco takoveho nevzala "do ust".)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam